sunnuntai 29. tammikuuta 2012

"Sen ego halkas sen."

Oli kunnon jäätkin maaliskuussa 2010 ♥
Elokuu - Soutaa Huopaa

Wilman treenit jätettiin pakkasen ja Tamskin kylmän hallin vuoksi keskiviikkona väliin, mutta kiitos päällä olevien sport dog parkin lämmitysten, Ruutten pääsi purkamaan energiaansa. Ja tälläkertaa sitä riitti!

Alessa kaivoi puhelimen netin kätköistä kivaa ratapätkää, jossa ohjausvaihtoehtoja riitti. Silti ne mitä päätti rataantutustumisessa pelitti, ainakin osin. Niistopersjättöä en millään ois tahtonu taas tehdä, mutta on se osoittautunu viimeaikoina aika näppäräksi muuviksi. Jos sen saisi vielä niin tonne selkärankaan niin koiralle kuin itselleenkin että sen uskaltaisi kisoihin ottaa. Oma-aloitteisesti tuli rahalle myös tungettua jotain jaakotuksen tapaista, kyllä kääntyi pikku marsutinkin. Tai ainakin se tuntui siltä, selkä koiraan päinhän mä olin.

Rutu toimi näppärästi koko treenit ja oli myös mukavilla kierroksilla ♥ Kaikkea ne kokonaiset nakit teettää! Pituus onnistui koko treenien ajan, osittain varmaan juuri sen takia että jouduin persjättämään kyseisen esteen eteen, eikä siinä hommassa parannut hissutella. Jännät keppikulmat sujui mallikkaasti, pari hääräämistä pääosin oman sijoittumisen takia. Lisäksi nyt kun R näillä kierroksilla kerran oli, ei sitä sietänyt yhtään liikaa hetsata kepeillä, ettei pujottelu jäänyt kesken. Leieröinti puomille sujui hyvin, samoin renkaalle irtoaminen. Tosin otsikostakin osaa päätellä yhden treeneissä sattuneen kommervenkin.

SDPllähän on tosiaan varsin vankkaa tekoa oleva halkeava rengas, erilainen kuin tallilla. Roosa kuitenkin tohinoissaan, ja varmaan suurin osa ajatuksista ja puomilla, ponkaisi hyppyyn turhan kaukaa ja rysäytti renkaan sitten kunnolla kahtia. Näin ei ollut kuulemma käynyt edes silloin kun Annan ohjaala enkkusprinkku Hilkka oli osunut renkaaseen. No, ehkä se tosiaan oli ton marsuttimen ego. Kyllä siinä itse säikähti kun olin edennyt jo puomin ylösmenon loppusuoralle, kun kolina alkoi. No, onneksi koira oli kuitenkin ihan jeejee!

Loppuun vielä häiriöksi tuomarimaista kyttäilyä kepeille ja puomille. Kepeillä ok, mutta puomilla Roo alkoi vähän kyttäämään alastulossa, kun Annan jalkoihin osui jäät jotka sitten poksui ja paukkui varsin kummasti pressua vasten. Hyvät toistot saattin kuitenkin loppuun kun rohinat ja rahinatkin vähän helpotti.

Mutta oli se etevä elukka, juoksuja taas odotellessa. Siinä sitten tulee varmaan taas otettua pakollinen pikkubreikki kun tuosta punasesta tulee niin hormoonimonsteri, mutta eiköhän sitä kuitenkin pitäisi laittaa lisenssi tilaukseen ja ruksia kisakalenteriin.

ps. muistakaahan heitellä vielä kysymyksiä allaolevaan ! (; Ja näköjään mulle on tullu hirmuinen into linkailla noita biisejä, no ainahan voi jättää kuuntelematta :D

5 kommenttia:

  1. Tämä on piristysviesti! Pistä eteenpäin kaikille ihanaisille! Olet ihana!♥

    ♥: tilsaaa.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Mikä kamera sulla on ?:D Ihan btw

    VastaaPoista
  3. Onhan tallillakin lämmöt?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollon ei Alessan mukaan ollt :D
      nooo eipä olla jäädytty tälläkään viikolla.. :D

      Poista