maanantai 27. helmikuuta 2012

Pöksytön ja pöksyllinen punainen liitää.

Hallittu kaaos
Cover Drive - Twilight

Tällä viikolla treenattiin jälleen sekä Wilman että Roosan kanssa, joskin Roo treenasi pöksyt jalassa, koska loppujuoksua viedään. Varman päälle, kun ei ne juoksuhousut menoa haittaakkaan.

Wilman treeneissä alettiin ottaa A:ta ja puomia osaksi rataa, jälki oli hyvää. Ratapiirros on melkolailla suuntaa antava, koska piirroksia ei ole pitkään aikaan tullut tehtyä. Ratojen oikeudestakaan en mene aivan täyteen takuuteen, mutta ainakin ideaa saanee selville.

Alkuun sinistä rataa, ei suurempia ongelmia. A:n kontaktit aavistuksen ehkä perinteisiä hitaampia, mutta Wim oli kuulemma koko päivän riehunut hoitopaikassaan, joten väsymystä kenties ilmassa. Hienoja paikkoja kuitenkin! Pöytää pitkästä aikaa, hirveän pitkälle en uskaltanut irrota, ja palkkailin + pidin vähän pidempään pöydällä. 9-hypyn jälkeen Wilma tarttui myös hyvin mukaan 10:lle, ja folkustin hypätessä sitä uskalsi jo lähteä etenemään. Samoin pikkurimoilla W lähti aika hyvin spurttaamaankin. On ne jalat vaan vietävän lyhyet :D

Toisena punaista rataa. Putken jälkeen ehti hyvin persjättää putken ja 5-hypyn väliin, hyppyjen 5 ja 6 väliinkin kokeilin kertaalleen, muttei tullut niin luontevasti. 7 putkeen Wilmalta hyvä irtoominen mutta A-aiheutti vähän probleemaa. Ensinäkin Wim alkoi kenties jo väsähtämään ja yksi kiipeäminen jäi siihen että palattiin takaisin. Ja uudestaanhan ei mielellään menty. A:n kontaktilla taas neiti ei tykännyt yhtään jäädä kontaktille, kun itse jäin taakse 9-hyppyä varten. Pari kertaa likka pysyi kutakuinkin paikallaan, siitä palkkaa ja jatkamista. Sylkkärillä (ehkä vähän liiotellullakin) puomille, ja homma toimi!

Roosa pääsi kisoja silmälläpitäen tosiaan treenaamaan pöksyt jalassa. Radalla sopivasti pinkomista ja saatiin treenata sitä niin hakusessa olevaa putki-puomi erottelua. Kyseinen puomi addiktio olikin suurin ongelma radassa. Sylkkärit toimivat hienosti kepeille, mutta loppuun oli parempi valssata kuin persjättää. Persjätöllä tuppasi jäämään viimeinen väli käymättä. Pitää siis treenailla tätäkin. A:n kontaktit oli Roosalle tosi hienoja! Puomilla aika kyttäämistä, mutta ylösmenot tosi vauhdikkaita. Läpijuoksuja ei tullut, jesjes! Kentälle oli ilmaantunut myös kumirouheinen keinu, ja tällä sitten viel nopeet treenit. Kivoja oli, parit tuli tosi päähänkin, mutta aika keskelle sitä jäätiin. Ei kuitenkaan näyttänyt R epäröivän. Mahdollisesti vielä keskiviikkona treenailemaan Wipan treeneihin, mutta perjantaina nyt ainakin käydään treenailemassa kisahallissa :)

Jänskättää kyl startit kun ei oo kisattu... ööö ...ikuisuuteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti