maanantai 6. helmikuuta 2012

Terveiset Michelin-mieheltä.

©Katriina M

Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego

Hyytävää helmikuuta nyt myös meidän blogin osalta! Viime kuussa olikin kumman aktiivista mun kirjottelu, ihmetyttää ihan, mutta en usko päivittymisen olevan huono asia? Saas nähdä mitä tapahtuu tässä kuussa. Syväjäädynkö mä tänne Lumia- ja vaalikuumeesta kärsineeseen Suomeen vai jäänkö Viroon. Onhan se vähän etelämmässä? Onneksi vaalikuume sentään jää taakse kun tulos saatiin selville, eikä munlaisen "hemmetti, melkeen pääsin äänestään"-kohtaloon tyytyneen kaverin tartte enää muuta kun jäädä odottamaan kuusi vuotta omaa mahdollisuuttaan kirjottaa numero lappuseen. Mutta niitä Lumioita nyt jaksetaan mainosta.. Kiusatkaa luurikuumeista.

Nyt mediamurmutuksesta asiaan! Katriina oli meillä viikonlopun, perjantaista sunnuntaihin eikä oikeestaan tehty mitään järkevää. Kuvattiin koiruudet, treenattiin miminaalisen vähän, mässättiin hyvää joskin epäterveellistä ruokaa ja lenkkeiltiin. Katteltiin leffa ja annettiin tietysti koiran nukkua sängyssä kun kerran Iines tai Telma sinne pääsi.. Kasperkin käväisi perjantaina trimmissä. Äijä olikin kehittynyt taas oikein mukavaan suuntaan, hieno poika ♥ Kasper ilmoitettiinkin ensimmäisiin virallisiinsa Tampere KVseen. Jänskättää! Samoissa näytelmöissä depytoi virallisensa myöskin sijoitusnarttu Fanni (K. Big In Beverly)
Jännittää tuplasti!

Kasper 
Ja jäljellä oleva osuus meneekin sitten kuvapostauksen puolelle. Kaikki kuvat © Katriina Mäenpää! Olin luvattoman laiska ottamaan kameraa esiin, niinpä tyydyin vaan esittämään eliöitä. Shame on me, taas.

Roosa 5 vuotta
Iines 3½ vuotta
  
Telma 11kk
Tilanteita jäältä.
Ken-guru
Loppuun taas näitä hyvin edustavia potretteja meidän porukasta, ehkä nyt kuitenkin Tepasta. Rakkaat ilme-eläimet vaudissa ♥ Mutta hyvää viikonjatkoa, vielä on aikaa heittää kysymyksiä, ensiviikolla vastaillaan (;

2 kommenttia:

  1. Kyllä voi olla koukuttava blogi. (= Mikavan talvisia kuvia. ;)

    http://pupujenkauhu.blogspot.com/

    VastaaPoista