perjantai 10. helmikuuta 2012

Vaaauuu kuin etevä Wii! + pakkausongelmat

Pikku-Wilma sanoo urh.
Eilen pakkaset lauhtuivat sen verran että päästiin jälleen Wilpertin kanssa treenaamaan, tänäänkin pääpaino kontakteilla. Wilma tekikin mielettömän hienoa työtä, ei voi olla kuin ylpeä!

Ensin tehtiin paria toistoa A:lla. Alkuun pelkkä paikan palkkaaminen, sitten pariin otteeseen koko estettä hihnassa ja vapaana. Hienoja toistoja tuli, kertaakaan ei pompsahdettu yli, mutta himmailuksikaan ei touhu mennyt.

Puomilla samaa settiä, ensin hihnassa sitten irti. Jos multa ei tuu käsky tarpeeksi selvästi niin Wilpertti himmaillen tulee läpi, joten kohmeiset äänihuulet käyttöön. Puomilla likka oli myös herkempi mun liikkumiselle. Vauhti oli mahtavaa ylösmenoilla tykkään! Pientä himmailua alastulossa, mutta puomi ei ookkaan paikaltaan niin selvä kun A. Ainakin näin epäilisin.

Loppuun tehtiin vielä molempia kontakteja esteiden kanssa. Hypyn kautta A ja putkeen, välillä palkkaa kontaktille välillä ei. Puomille hypyn ja putken kautta, palkka puomilla. Voi kun pirpana oli näissäkin pätevä ♥

Loppuun pimeetä putkikulmaa ja sinne lähetystä parin toiston jälkeen. Hyvin menivät nämäkin, yllätyin ihan :)

Koko illan oon yrittänyt pakkailla, nyt on onneksi laukku kiinni ja jakku hametovereineen venaavat vain pukupussia. Aamulla herätys 4.30 ja kahdeksalta lähtee laiva satamasta ja me tähyillään neljän koiran kanssa kohti Vrioa! Extremen tästä tekee Roosan juoksut.. Ei saatu vanhukselle hoitopaikkaa, joten vähän säälittää eddie herra. No, kaikenlaiseen sitä täytyy tottua.

Hyvää viikonloppua kuitenkin kaikille, koitan mahdollisimman pian reissun jälkeen jälleen päivitellä :) Jännitys on kyllä hirmuisa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti