lauantai 31. maaliskuuta 2012

Hyvää "Hallinnan tunteen"-päivää!


Nicki Minaj - Starship

Juhlapäivä kylläkin meni jo eilen, koska postauksen piti silloin tulla jo ulos, mutta siitä huolimatta jos tämä kumma päivä ihmetyttää, niin kyseessä on lähinnä blogiotsikon penkominen "Hauskat merkkipäivät"-kalenterista. Hallittua menoa meillä harvemmin löytyy, mutta "Koirankeksien arvostuksen"-päivä kelpaa varmasti meidänkin karvanaamoille.

Viime viikonloppu oli aikas tapahtumarikas. Lauantaina hipsittiin NN-yhdistyksen kasvattajapäiville, joilla järjestettiin kolme luentoa, sekä palkittiin vuoden menestyneet koirat. Luentoja pitivät Juha Kares, Kati Dillard ja Nina Menna. Yksikään luento ei päättynyt tyhjätaskuiseen fiilikseen, vaan kaikista jäi jotain mieleen, joten onnistunut päivä siltä osin. Suurempi uutinen varmaankin on että kasvattimme Kasper (K. Big In Brecon) sijoittui toiseksi vuoden norfolkinterrieri pentu kisassa ja ollen kuitenkin paras urospentu, eli myös vuoden VSP-pentu! Pistetililtä löytyi 16 pistettä, jotka saatiin kerätyksi yhdestä näyttelystä, eli erikoisnäyttelystä, jossa poika oli VSP-pentu. Onnea vielä pojan kotijoukoille ja kiitos kun saimme ukkelia ottaa mukaan :) ♥

Viime viikonloppuna käytiin tutustumassa myös Hyvinkään koiraurheilukeskukseen ja kisakaveriksi ennätti aamuisen luokkanousun johdosta Saana. Kovin hehkeästi ei kyllä edustettu, sillä tuloksena kolmelta radalta kolme hylkyä.  Video kertoo enemmän kuin epämääräiset sepostukset, mutta C-radalla hukkasin itseni radalla aika totallisesti ja heitin koiran 15 hypylle, enkä sitten edes pussi ohjannut. Loppuradasta meno alkoi kuitenkin taas kokoontua pakettiin ja vähän jännäämistä aiheuttanut rengas osui nappii. Muurinpalat lentelivät ja vauhti oli tahmeeta, mitä nyt vähän helpottu eteneminen loppuradasta. Alkurata.. hyi kauhistus, kuin voi ohjaaja olla tahma.

B-rata oli vauhdiltaan taas enemmän ok, hyppy ei kulkenut vieläkään. Alun rima alas, noiden käsien lisäksi saatoin ääntä aika tiukasti käyttää päällä, eikä R kyllä hypännyt muutenkaan hyvin tona päivänä. Muurikin meni taas päreiksi, tuntui rysähtävän ihan kunnolla. Viimeinen keppiväli pujottelematta, huomasin jossain silmäkulman takanurkassa, mutta päätin ottaa hylkynä. Tahmeeta edelleen, mutta parempaa kun edellisellä.

A-radalla Roo päätti lähteä. Rouvaa sai kunnolla hetsattua kun ajanottojärjestelmä tökki, ja sitä jouduttiin testailemaan, siitä tuo kumma tempominen. Koko rata oli semmosta "älä sinne mene"-meininkistä, kun en ollut tommoseen varautunut sitten yhtään. Videoltahan tuon näkee että tuohon hylkyyn johtaneeseen putkeenhan mä oikeen huitasen, ei se tilanteessa tuntunu noin selkeeltä (yllätys yllätys). Harmittava hylky, mutta kyllä tuonne samaiseen moni koira sujahti, vaikka eipä se mikään puolustussyy ole. Muuten tosi kivaa menoo muihin ratoihin verrattuna ja se muurikin pysyi ylhäällä! A:lle jäätiin vähäksi aikaa seisomaan, puomilla en muistanut edes kokeilla.

Kiitos kuvauksesta Saana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti