torstai 22. maaliskuuta 2012

Kaksi kakkua, kaksi pullollista skumppaa ja roimasti folkkiväkeä.

Fanni otti kaiken ilon irti.
 © Katriina M
Lauantaina mentiin taas kun Lohja kutsui. Varmaan kaikkien suureksi yllätykseksi Katriina saapui jälleen meille edellisenä iltana, ja siinä missä muissa NN-showhun valmistautuvissa talouksissa trimmailtiin koiria, niin meillä siistittiin mun ottatukka ja nypittiin kulmat. Hihi kiitos tulevaisuuden kampaajalle ♥ Kyllä perjantai iltaan mahtui myös pienen pientä siistimistä ja kynsien leikkuuta, vaikka suurin trimmioperaatio odotti vasta aamulla Lohjalla Kasperin kohdalla. Aamun herätys oli kuitenkin hirmuisesti liian aikainen näin lukiolaisen näkökulmasta, etenkin meidän suuressa vireystilassa päättämien torkutusaikojen osalta. No mikäs siinä puoli tuntia torkkuessa :)

Ensimmäisenä päästiin heti "NN-nuorisojaoston" (eli minun, Kassun, Sofian ja Tiinan) voimin purkaa ja jaotella ruusukkeet ja pokaalit wichien sekä folkkien kehään. Ite pläräsin hommaa ruusukkeiden jaon ajan, mutta sitten oli pakko liukua trimmaamaan äidin seuraksi Kasperia, joten kiitoksia pokaalienkin järkkäämisestä teille muille ♥

Eddien yksilöarvostelua.
© Katriina M
Pentujen jälkeen oli 2011 syntyneiden urosten vuoro saapua kehään ja meidän tiimiä oli edustamassa Eddie, jonka esiintymistä vähän jännitin, koska nyt kehässä oli myös muita äijiä neljä kipaletta. E ei kuitenkaan ollut moksiskaan ja seisotuksetkin olivat jees niin kauan kunnes ukko tajusi istumisen salat ja siinähän sitten steppailtiin. Pöydällä poika vähän nynnyili kun takaosalle mentiin, muuten ihan jees :) Tuomarina Anne Johnsen, Norjasta.

Eddien (K. Couldn't Be Faster) arvostelu:
"12 months old male. Ok type. A little long in frontface. Straight in front. Short back. Well angulated behind. Nice tail. Good coat and colour. Ok movement. Needs a bit more ringtraining."
UROKSET 2011 SYNTYNEET sij. 3 ei KPta


Kasper pöydällä.
© Katriina M
Kasper oli taas oma herra aurinkoinen itsensä eikä kilpakumppanit olleet herran mielestä kuin huikean hauskan mukavia leikkikaverikandidaatteja, vaikka yritykseksihän se jäi kun hihnassa oltiin. Kasperia oli taas niin hirmuisen mukava esittää ja intoa riitti. Pöydällä ukko käyttäytyi oikein mallikkaasti, tykkäsin!

Kasperin (K. Big In Brecon) arvostelu:
"14 months old male of nice type. A little big eyes. Open bite. A little straight in front. Short in body. Normal angulations behind. Ok movements. Good coat structure. Nice temperament."
UROKSET 2010 SYNTYNEET sij. 5 ei KPta.

Tepa tönöttelemässä.
 © Katriina M
Telmankin esiintymiseen oon tosi tyytyväinen :) Pöydällä nökötti iisisti ja liikkui tosi hyvin löysälläkin hihnalla ja kantoikin itsensä. Muutenkin tuntuu pikkunaisen liike pikkuhiljaa tasoittuvan, enää ei niin valtavasti kauhota ja melota. On se mukava wannabe Roosa ♥

Telman (K. Couldn't Be Quicker) arvostelu:
"One year old bitch. Ok type. Needs some more time to mature. Expression is disturbed by too short coat in head. Well balanced. Good coat structure. Nice movement. Nice temperament."
NARTUT 2011 SYNTYNEET sij. 4 ei KPta

Wannabe Roosa alias Fanni yksilöarvostelussa.
© Katriina M
Sitten toinen superhauska energiapakkaus, jonka esiintyminen oli kuin äidinsä, joskin virtaa oli varmaan kaksin verroin enemmän! Välillä näytti siltä että häntä heilutti Fannia eikä toisin päin ja liikkeessä tallusteltiin välillä turhankin kontaktissa, mutta on se Fanni mahtava tapaus esittää ♥ Ympäripyörähdyksen käsiliike tuli löydettyä kehän aikana ja sehän oli vielä kivempaa kuin seisominen vaikka sekin oli kans kivaa. Pöydällä paikallaan pysyminen taas.. No, haastavaa ehkä mutta kun Fanni sanoo et oli vaan niin kivaa! Fannin onnellinen punainen (ja kiva!!) kupla :D

Fannin (K. Big In Beverly) arvostelu:
"14 months old bitch of ok type. Needs to mature. Could have a bit more coat. A little long in loin. Well angulated. Good coat structure. Good mover. Nice temperament. Showing very well."
NARTUT 2010 SYNTYNEET sij. 3 ei KPta

Nuhva arvosteltavana.
© Katriina M
Viimeisenä meidän tiimistä kehään marssi Iines, joka liikkui taas varsin katujyrämäisesti nojaten hihnaan vietävästi. Lisäksi Kirsi tuli kertomaan selän jälleen nousseen kaarelle liikkeessä ja nyt eilen kävikin Terhi jälleen "remppaamassa" meidän vanhuksia hieromalla.

Iineksen (Hh. Black Cherry) arvostelu:
"3 years old bitch of nice type. Head is ok. Could have better topline. A little low tailset. Ok angulated. Movement is oj. Good coat structure. Nice temperament."
NARTUT 2008 SYNTYNEET sij.2 ei KPta

Näiden kehien lisäksi kävin pyörähtämässä Iineksen emän Tuikun (Heilurihännän Love On The Run) jälkeläisryhmässä ja hihnan päässä oli Iines. Lisäksi niin äitinsä näköinen Nunu pyörähti mammansa kanssa parikilpailussa. Alkuun Iines tuppasi mammaansa vähän mulkoilemaan, mutta alkujärkytyksen jälkeen Nuu vain pesi Tuikun korvia ja Tuikku osoitti olevansa oikein etevevä seisomaan kahdella jalalla :D Kivaa oli!

Viimeisenä pääsin vielä auttamaan Maria kennel Mainlyn kasvattajaluokassa, joka oli ROP ja voitti vielä wichien kasvattajaluokan, eli tuloksena BIS-kasvattaja. Sain esittää aivan mahtavaa neitiä Oodia, joka oli vielä koko näyttelyn BIS! Onnea vielä Mari!

Näyttelyn lopuksi vielä jaettiin "nuorisojaoston" kesken mielettömät määrät siansaparoita, rikottiin pahvilaatikoita ja syötiin valio-, synttäri- ja ajokorttikakkuja ja juotiin skumppaa koko porukalla. Ja tuli sitä dyykattua vuoden 2010 Annualejakin roskiksesta pahveja viedessä :D Eipä tarvitse Katriinan lainata mulle "Konsta-annualia"!

Kiitoksia vielä kaikille seurasta ja kakkujen jaosta! :) ♥ oli mahtavaa nähdä noinkin suuri määrä folkkieläimiä yhtäaikaa! Folkkeilu jatkuu kasvattajapäivillä lauantaina, joten siellä nähdään osaa porukkaa. Ja sunnuntaina kisat.. Huhhuuh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti