lauantai 3. maaliskuuta 2012

Kakkua, siipiä, ristikkoperunoita ja 0-strösselidonitsi !


Far East Movement ft. Justin Bieber - Live My Life

Startattiinpa pitkästä aikaa agiympyröissä ja tuli sitten vietettyä kunnon päivä Best In-areenalla kun jäätiin katsomaan kisoja ihan medi3 asti. Mutta ei ollut huono päivä meidän nuorten valkku tiimiltä, meinaan yhdet nollat tuli kaikille! Ja meillehän se nolla meinasi sertiä ja potkua persauksille kohti mini2 luokka ♥ Huomennahan sitä onkin kaksi ensimmäistä agistarttia tiedossa, saas nähdä kuinka menee.

Aamulla jännitys alkoi ilmaantumaan vasta ajomatkalla, mutta silti mitään hillitöntä jänskätystä ei tullut mihin taisin toisinaan sortua. Kisapaikalla törmäyksiä tuttuihin ja mitä parahin parkkipaikka heti oven vierestä. Kannattaa olla pieni ajettava, eikä se kyllä suuremmin suurentunutkaan, koska seuraavaksi ajoneuvoksi tulee Volkswagen Polo, joka ainakin vielä löytyy myös NettiAutosta. Nyt taidettiin eksyä aiheesta.. Mutta harvemmin sitä saa parkkeerata kolmen askeleen päähän ovesta!

A-radan tuomarina toimi Anne Viitanen ja itse kisa alkoi osaltamme yhteiseen rataantutustumiseen medien kanssa, niinpä tuli käveltyä ja höpöteltyä radasta aikalailla paljon Saran seurassa ohjauksista. Eipä siinä juuri muuta mietittävää ollut kuin A:n jälkeiset hypyt 7 ja 8. Päädyin kuitenkin tekemään valssin, vaikka ei siitä nättiä tulisi. Persjättöön en tossa vaiheessa luottanut ja A:n toista puolta ei kannattanut lähteä rynnimään, saatika seisottaa tappijalkaa kontaktilla. Sara ja Fasu korkkasivat kuitenkin meidän päivän upeesti SERTillä ja luokkanousulla kakkosiin!

Radalla mä olin tuppisuu. Ainokainen kehu taisi tulla keppien jälkeen ja lopputuuletuksessa, mutta oli Roolla kyllä maalilinjan ylittämisen jälkeen niin hauskaa ettei ainakaan silloin muistettu mököttävää ohjaajaa. Kepit oli tahmeet, mutta en uskaltanut alkaa hetsaamaan kun radan etenemä 3,0m/s riitti mainiosti. A oli yllättävänkin hiipivä ja luoja se valssi veti vähän aikaa ajatuksen lukkoon ja koira hukku täysin ysihypyn jälkeen, mistä seurasti kaunis rääkäsy. Loppurata putken edessä tömistellen kunnialla loppuun (ei pituusongelmia! jipsjei!) ja tuloksena -2.24 SERT ja kakkosiin. Ja siellähän siis nähdään jo huomenna. Palkintojen jaosta tarttui mukaan 10e lahjakortti Mustiin&Mirriin, sertiruusuke, puoleen hintaan saatava startti ja sertiläpyskä, oltiinhan me toisia kuten muuten Sara ja Fasukin :)

Ja en halua edes miettiä mitkä määrät kaloreita oon ahminut kitaani. Vai miltä kuulostaa kanttiini, Hook ja Arnolds?

pst. jos ratapiirros kiinnostaa niin hyppikääpäs Evien pehkopoikien blogiin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti