maanantai 7. toukokuuta 2012

Don't worry be happy.

Bobby McFerrin - Don't Worry Be Happy

"Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen)."

Aino muisti meitä tällä, joten eikun listaamaan hilpeyden aiheita.

1. Arvokisat. Oli sitten lätkän, futiksen tai agilityn MM-kisat niin pompin penkissäni ihan ympäriämpäri. Ja erityiksen positiivisiahan nää on kun tulee menestystä! Tähän samaan sakkiin voi iskee myös kaikki maailmanvoittajat ja Cruftsin, parasta viihdettä meikäläiselle ja varmaan kisakatsomoillekkin ;) ? Fiilis näissä isoissa kisoissa on vaan niin huikee, et ei voi kun tykätä. Ne kaupanpäällä tulevat ketutustilatkin on kuitenkin loppupeleissä aika avaavia kokemuksia, vaikkei siltä aina tunnu.

2. Pennut. Katos perkule, mielikuvituksellista? Mutta mikä sen parempi fiilis vois olla kun suunnitella pentueita, kattoo kun kakarat kasvaa ja seurata kasvattajan, vaikkakin epävirallisen ja aidosti aloittelevan sellaisen, lasien takaa kuinka tulevaisuus lapsosilla menee ja millaisia persoonia tiitiäisistä kehittyy ♥

3. Kirjoittaminen. Suuri syy miksi tämäkin paikka on pystyssä aktiivisuustasojen vaihteluista huolimatta. Lisäksi sitä on tullut rustailtua yhtä jos toista muutakin potaskaa, mutta aina se tekstin väsääminen tuntuu yhtä mukavalta, etenkin silloin kun se kuulostaa omaankin korvaan hyvältä!

4. Valokuvaus ja muu kuvishömpötys. Asia joka on koirien lisäks toinen henkireikä. Jotain on aina päkko päästä tekemään ja väsäämään. Ilman kuvaamista, maalaamista tai muuta hääräilyä ois toi koulukin melkosta hampaiden kiristelyä. Edes 126 mosaiikkipalan liimaaminen puualustaan ei saanu irvistelemään, kun  on tiedossa, että siitä työstä vielä tulee jotain. Työn valmistuminen onkin sitten se paras fiilis, vaikka toisinaan sen jälkeen vähän tyhjältä tuntuukin.

5. Edistyminen. Lajissa kuin lajissa, taidossa kuin taidossa ja tilanteessa kuin tilanteessa. On se edistyminen sitten sitä valssin oikea-aikaisuutta, taikka jokin oivallus koirien esittämisessä, aina se maistuu yhtä hyvätältä ja on yhtä tärkeää. Joskus jos sitä edistyisi trimmaajana niin kelpaisi kyllä!

6. Koiratapahtumat. Näin tällee yleisesti, näyttelyt, agikisat, mätsärit jne. On mahtavaa nähdä tuttuja ja jakaa kuulumisia, katsella koiria ja ratoja ja jakaa fiiliksiä. Yleensä jo pelkät reissut paikanpäälle on kokemisen arvoisia. "Tääl on enemmän postilaatikoita kun taloja, mis nää oikee asuu?" Tervetuloa kyytiin, juttujen taso on taattua tätä!

7. Kesä. Jos tästä ihanuudesta miinustaisi vielä punkit ja muut inhotusötökät, niin olisi täydellistä! Kesän vietto mökillä, koirat vapaana hääräämässä järvessä ja kuvaaminen kun valoa riittää ♥ Purrrrr

8. Matkustaminen. Aina tää on ollu kanssa jonkinlainen intohimo, ja onneks sitä on päässyt toteuttaan! Vieläkin on huimasti maita mitä tahtoo nähdä ja Eurooppaa ois siistii päästä kokemaan vaikka rundilla koirienkin kanssa. Ja tietysti Englanti ♥

9. Aurinko. Taas mä selkeesti käytän mun mielikuvitusta. Mutta aurinko sitten lämmittämässä, tai ihan koska muuten vaan on hyvä juttu! Talvellakin kaikki näyttää nätimmältä, ainakin jos sitä lunta sattuu olemaan. Koiratkin tykkäilee, sen huomaa jo siitä että auringossahan ne hölmöt köllii kesäkuumallakin.

10. Läheiset. No moro, eiköhän tästä oo jo aina tarpeeks tullu itkettyy ♥ Teette aina onnelliseks!

Haaste lennähtää Sannille, Annalle, Katriinalle, Johannalle ja Miiralle !

2 kommenttia:

  1. Miten mä arvasin et tää tulee mulle :DD

    VastaaPoista
  2. Toi kuva tosta pennusta on ihan liian söpö, en kestä! awws, kuume senkun nousee! :)

    VastaaPoista