tiistai 1. toukokuuta 2012

"On kyllä niin jumankaudan nättejä ja sä niitten kanssa jaksat mennä."

kevättä ♥
Colbie Caillat - Brighter Than The Sun

Näin meillä Kangasalla, autot hidastelee tiellä ja ihmiset heittää ikkunasta kommenttia pönähtäneestä laumasta. Toissapäivänä sitten kun se auto sitten pääsee takaisin normivauhtiin niin tytöt hinkuu innoissaan kyytiin. "Nokun se jutteli meille, se on kaveri!"-asenteella. Sunnuntainahan just oltiin "jumankaudan nättejä" aamulenkilla, höpöttipä sama kaveri autostaan vielä seuraavassakin mutkassa, kun jaksan noitten koirien kanssa mennä. Niin no, pitäähän sitä mennä kun ne on taloon otettu :D


Blogikin sai uuden, edes wannabe keväisen ulkoasun vaikka se tumma sävyiltään onkin. Ensin innosti ajatus heittää tummempi lautatausta alle, mutta otsikkokuvan kanssa testatessa meni kyllä pieleen. Ei vaikka uusi sävy otettiin laudoista, riiteli yhä liikaa. Ensin oli ilman roiskeita, mutta alkoi värittömyys ärsyttää niin vihreetä vähän tipahteli.
Ulkoasua, ja muutakin tekemisenpuutetta, varten täytyi sitten räpsiä kuvia, tällä kertaa vain omassa kotipihassa koira kerrallaan. Koitin vähän suuremmalla aukolla kuvata, oon jotenki jämähtäny noihin pieniin ja sitten ihmetellu ku on niin epätarkkaa. Joistakin kuvista tuli kyllä järkyttävää puuroa kun valkotasapaino ei tykännyt olla kaveri joissain paikoissa. Thank God ei tartte enää törsätä filmiä tälläsee hullutteluun.

Paljon tuli kuvia taas tännekkin, mutta lisää lähtee sivusta löytyvään galleriaan! Oompas ylpeä kun jaksan sen päivittää.

2 kommenttia:

  1. Salainen kurkkijainen täällä nyt ihailee kans ääneen sun rekkuja sekä juttuja. Meillä podetaan pikkukoirakuumetta ja rotuja selaillessa aina lopulta päädytään sun sivuille toteamaan "kyllä se tämä on!". Kiitos ihanista kuvista ja mukavista jutuista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos huimasti kommentista! :) Kiva kuulla että rotu valintaa miettiessä on blogi auttanut ja jutut kiinnostavat (:

      Poista