torstai 5. heinäkuuta 2012

Vieläkin mulle kuittaillaan riisistä.

Lohivahti.

Juhannus taas oli ja hurjisteli, ja siitähän todella on melkosesti aikaa. Katriina tepusteli meille mökille Jazzyn kanssa, eikä siinä juuri sen ihmeellisempää. Siinähän sitä vietti perinteisen, melkosen rauhallisen ja hyvän juhannuksen :) Kameraa ulkoilutettiin, samoin kuin Naatti thö laivakoira pääsi melkoisen tuulisessa säässä veneilemään. Ja ja ja, mitäs sitä tässä selittelemään. Kiitos kuitenkin Kassu mukavasta jussista! Ja tietysti juhannus-levystä joka nyt on päässy pyörimään muutenkin autoillessa ♥
Pitäkää itsenne pinnalla kuvatulvassa.

Alin kuva kertonee melkosesti lauantaiaamun tunnelmista. Aamupalakin oli ravitsevasti kahvia ja munkkia. Onneksi Naatti on nättinä! Ja pari hassua lisäkuvaa löytyy täältä.

Aivan, harrastin taas epäselviä otsikoita :D Juhannukselta ei sinänsä tarttunut mitään lentävää lausetta (mitä nyt kai limoncello..?), eli tän letkautuksen juuret menee tonne erkkarin aikaan. Mun ei meinaan kannata miettiä "syvällisiä" ruokapöydässä, johan se on jo nähty ettei siitä mitään viisasta seuraa kuitenkaan. Siinä hetken ähkyolon vallassa kun tiirailin kesken ollutta maissia ja tokaisin isoista pihveistä kertovan keskustelun väliin: "Ja mistä lähtien nää riisit on ollu näin suuria." Hetkellisen ajatustuokion jälkeen sitten alkoi pöydässä pienenpieni naurutuokio. Sarkasmia.
Ettekä varmaan usko et oon kuullu tästä melkosesti.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti