keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Haasteen ohella the turistin räpsyjä Snaithista.




Maisan ja Madden blogista viskeltiin meille tämämmöinen haaste ja eiköhän se pidä tehdä pois alta näin viimehetkillä ennen nukkumaanmenoa, kun akku vetelee pikkuläppärissä viimeisiään. Samalla isketään kehiin myös kuvat pikkupikku Snaithin keskustasta. Oon kävässy myös Selbyssä, mutta sinne ei ennättänyt kamera mukaan. Ehkäpä seuraavalla kerralla sitten :) Mutta tuo kirkko tosiaan on hirmuisen vanha, infotaulusta kattottuna ois ollu mahtavaa päästä myös sisälle, mutta eikös siellä ollut joku opiskelijahärpäköinti samaan aikaan ja kirkko muuten suljettuna. Mutta hulppea se oli ulkopuoleltakin! Vettä ei edes tullut niskaan odottelun Cathyn ja Hannahin aikana, vaikka taivas siltä näyttikin.
Mutta itse haasteeseen.



Jokaisen haastetun täytyy vastata niihin viiteen kysymykseen, jotka haasteen antaja on esittänyt ja postata vastaukset blogiinsa. Valitse sitten 5 uutta haastettavaa ja linkitä heidät postaukseesi. Keksi 5 uutta kysymystä, joihin haastettujen tulee vastata. Älä haasta sitä henkilöä, jolta sait tämän.

1. Miten päädyit kyseeseen rotuun?
No, mähän en tähän päätynyt oikeestaan mitenkään, lähinnä ihastuin ajatukseen jonka äiti laittoi ilmoille. Kymmenen vuoden koiratauon jälkeen äiti päätti vihdoista viimein hankkia koiran ja rotu oli tainnut olla päätettynä jo kauan aikaa sitten. Pieni innokas kuudesluokkalainen (lue: itse kirjuri) ihastui oikopäätä pentumaisen näköiseen terrieriin ja eiköhän se ollut siinä. Suotta en kuitenkaan ihastunut, sen voin sanoa varmaksi! Eli hyvin osasit päättää äiti ♥

2. Onko koiran kanssa sattunut koskaan noloja kommelluksia?
Noloja kommelluksia.. Näyttelyissähän sitä on sattunut varmaan ties mitä, samoin kun koiraelämästä saatujen kavereiden kanssa, mutta mitähän mä oisin sohlannu koirien kanssa. Päällimmäisenä nyt tulee mieleen se, kuinka kokeilin messarissa 2010 erästä isoa ibizanpodengoa ja käytävällä juostessa olin törmätä Valentina Popovaan ja johonkin skottiin joka hänellä oli hihnassa. "Yhteistyö" kuitenkin pelitti sen verran että nostin oman käden hihnoineen päivineen ylös ja Popova kumartui alas mennen käden alka. Sen jälkeen tasan katsoin minne päin juoksin.

3. Käyttekö koiran kanssa paljon yleisillä paikoilla?
Eipä juuri, mitä nyt reissaamisen takia tulee piipahdettua rautatieasemilla tms. mutta ei olla menty yleisille paikoille "haistelemaan ilmaa" tai tekeen sen koommin häiriötreeniäkään. Toisinaan on käynyt mielessä viedä koiraa kakarana vähän silmäileen isoa maailmaa, mutta eipä oo tullut tehtyä ja hyvin on mennyt ilmankin. 



4. Millainen koirasi on harrastuskoirana?
Hmm... Roosa nyt on ainakin omaan folkkimaiseen tapaansa melko monipuolinen, mutta niinkun nyt yleensäkkin folkin kanssa ei voi ottaa asioita turhan vakavasti. Putte, Roosa siis, on kuitenkin koira joka antaa kaikkensa lajiin silloin kun sitä huvittaa. Toisin sanoen silloin kun palkka on tarpeeksi hyvä. Ruhvelon kanssa ei juuri tartte miettiä mimmonen päivä sillä on jos ollaan menossa kehään. Agissa väsymys kyllä näkyy, mutta ei siinäkään lajissa tarvitse olla varpaillaan. Iines ja Telma eivät niin monipuolisesti olekkaan mitään juuri harrastaneet kuin Rutu. Iines kyllä tykkää tehdä yhtä jos toista, kunhan sen itsevarmuutta vähän pönkittää. Agi meni hyvin kunnes rojahti itseluottamus ja toista kertaa en ajanpuutteen takia alkanut sitä sitten rakentelemaan. Telma taas on toisinaan kunnon puhuri: "Väyväyväy" joka asiaan kun homma ei toimi niinkuin tykkää. Ja jos namia tai lelua ei tule, niin temmotaan sitten sitä näyttelyhihnaa. Huippu kakara ♥ Joitakin asioita tehdessä se taas miettii hirmu tarkkaan kuinka pitäisikään toimia. Olisitte nähneet neidin ekat takaakierrot siivekkeillä.. :D

5. Millainen koirasi on luonteeltaan?
Yllä nyt tulikin jo mainittua joitakin luonteenpiirteitä, mutta jos kolmikkoa tahtoo vertailla niin Roosa on se kovin, Iines pehmein ja Telma siitä välistä. Nunu on se joka uskoo, Rutu uskoo kun on pakko ja Telma se piut ja paut juuri välittää vaikka heiluisit palvikinkun kanssa ja koittaisit saada neidin autoon.



Kysymykset seuraaville.
1. Mitä "ei niin fiksuja" tapoja koirallasi on tai onko se tehnyt muuten vaan jotain vähän vähäjärkistä?
2. Onko koiraharrastus vienyt sinua ulkomaille? Minne tai minne haluaisit sen varjolla vielä mennä?
3. Mikä on mieleenpainuvin muistosi koiraharrastuksen parissa?
4. Onko sinulla jokin koiriin liittyvä tarvike mitä ilman ei voisi elää?
5. Mitä koiriin liittyvää ohjelmaa on kalenteriin varattuna ensi kuulle?


Haaste lähtee Junille, Annalle, Alessalle, Saralle ja Katriinalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti