keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kaikenmoista NN-touhua.

Viime postauksesta unohtuneet parikilpailijat: Pamela ja Macy, yleisön lempparit ja päivän klovnit ♥
Mumford And Sons - Little Lion Man

Aika purkaa pikamuotosesti viime viikkojen rotuyhdistykseen liittyviä juttuja ja eräs toinenkin sitä etäisesti sivuava muutos. Siitä voisikin aloittaa tän epämääräisen postauksen:

Nimittäin kennelnimi. Sen alle on nimittäin lisätty nyt myös allekirjoittanut. Jos jotakuta on pohdituttanut tän kennelnimen alkuperä niin se selvinnee sukunimiä tuijottamalla. Niistähän se on väännetty :) Karloon ei ollut se ensimmäinen suunnitelmissa ollut nimi, mutta nyt sitä ei toista nimeä voisi kuvitellakaan. Melkoinen napakymppi omasta mielestäni!

 
Sitten niihin rotujärjestöjuttuihin. NN-yhdistyksen vuosikokouksessa nimittäin tulin valituksi hallitukseen norfolkkipuolelta varajäseneksi. Lisäksi aloin yhdistyksen agilityvastaavaksi sekä leiri- ja tapahtumatoimikinnun puheenjohtajaksi. Vuosi näyttää miten tässä hallituksen ympyröissä pyöritään, mutta innostus on kyllä kova!

 
Roosa myös pokkasi vuoden-agifolkki kisan voiton korkeimmilla saamillaan pisteillä. Tuijotellaan pisteitä kun muut norfolkit ovat jonnekin kisasta häipänneet. Tänä vuonna toivottavasti nähdään useampi folkki valtaamassa ratoja :)

 
Seuraavaksi päästään sentäs jo viime viikon sunnuntaihin, kun NN-yhdistys järkkäili Tampereella Ani Lehtosen trimmikurssin, jonne ilmottauduin. Telman sieppasin mukaan ja kyllähän tuota ylläolevaa turkkia tuli useampi tunti väsättyä. Oivalluksia tuli etenkin takaosan trimmauksen osalta ja muutenkin oli mahtava kurssi! Nyt on taas pieni trimmi-innostus päällä, taitaa Roosa joutua seuraavaksi uhriksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti