keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Paluu Englantiin ♥


Maaliskuussahan sinne pääsin uudestaan, kun äidin kanssa lähdettiin katsastamaan Manchester, kennel Belleville ja Crufts torstaina sekä perjantaina. Oli kyllä mahtava reissu ja tuntui se paljon pidemmältä kuin kuudelta päivältä (osasyynä ehkä se, että ensimmäisenä päivänä vietettiin lyhyillä yöunilla 16 tuntia hereillä..). Kaksi ensimmäistä päivää olimme Manchesterissa ja shoppailtiin jalat kipeiksi Arndale-ostoskeskuksessa. Tarvittavia ja etsinnässä olevia asioita kuitenkin löytyi ja tiistai aamupäivällä oltiin valmiita jatkamaan junamatkailua Piccadillyltä Leedsiin!

Tiistain ja keskiviikon saikin sitten viettää tutuissa maisemissa ja voi vitsit kuinka kiva oli nähdä tuttuja koiria ja tunkea päähänsä taas niin paljon tietoa kuin mahdollista. Ja niitä pentuja olisi voinut katsella koko loppu ajan ♥

 Vielä kun oli hiljaista kehänlaidalla.
Torstaina olikin sitten aikaisen herätyksen aika ja paku kohti Birminghamia ja Cruftsia! Folkit olivat ensimmäisenä kehässä ja matkalla näyttelypaikalle napattiin pari folkkikasvattajaa autoon. Kehänlaidalle saapuessa varattiin äidin kanssa samoin tein paikat ja mä valmistelin kameran kehää odotellen. Kuvia tulikin räpsittyä reilu 300, eli kotona oli melkoinen määrä valkattavia ja editoitavia kuvia.

PU-pentu Strathinver Red Enough
ROP-pentu Watercroft Top Of The Pops
Folkkeja oli ilmoitettuna n.70 ja kehään ilmaantui ehkä kuutisenkymmentä koiraa. Koiria seuraillessa kului yksi nopeimmista kaksi tuntisista mitä on tullut koskaan vietettyä! Aivan mahtavia koiria tuli nähtyä ja kaikenlaista niistä yritti oppia. Myös meidän autoporukan tulokset olivat varsin mainioita :) Ruth sai ROP-pennun, Normalta löytyi paras uros -pentu ja Cathyn Liza sai narttujen CC:n, valmistui valioksi ja nappasi nimiinsä vielä ROP:in!

Narttujen CC ROP - GB CH Belleville Honey Nut Crunch
Narttujen CC ROP - GB CH Belleville Honey Nut Crunch
Narttujen CC ROP - GB CH Belleville Honey Nut Crunch

Loput näyttelystä julkaisemani kuvat löytyvät täältä. Folkkikehän seuraaminen oli huikeaa ja putiikkejakin riitti, mutta ehkä ne vähän pettivät odotukset. Ehkä siksi ettei ollut juuri tarvetta millekkään. Varmasti olisin nimittäin löytänyt uuden näyttelyhihnan tai mitä vaan, mutta kun ei ollut minkäänsortin ostoslistaa. Älyttömän hienon nahkajakunhan löysin, mutta lottovoiton olisin sen hankintaan tarvinnut. Myynnissä oli kuitenkin kaikkea grillikodista ihmemoppeihin, autoihin, vaatteeisiin ja löytyipä sieltä oma koju erikoistuneena vain sukkiin. Hirmuisesti oli taiteilijoita paikalla ja kyllä tuliaisiksi tarttui yksi lasinen portugeesikoru. Melkein nappasin folkinkin mukaan, mutta mokomalla oli liian pitkä kaula. :D Harmittaa vain kun ei korurasiassa ollut taiteilijan nimeä enkä muistanut ylös ottaa. Sen verran hienoja olivat juurikin ne lasiset riipukset!

Kyllä tonne uudestaankin voisin lähteä ♥

GB CH Belleville Burning Passion
Paluu oli edessä lauantai-iltana, koska maanantaina täytyi suorittaa lukiovelvollisuuksia äidinkielen esseekokeen muodossa. Meillä oli kuitenkin äidin kanssa mukana vielä nelijalkainen vahvistus, kun yllä olevassa kuvassa liikkuva Oscar tuli mukanamme Suomeen. Oscar majailee Turussa Arja Koskelon luona ja tulee tässä pyörähtelemään Suomen kehiä visiittinsä aikana. Ja voi herttinen millainen luonne tällä kaverilla on ♥ Oscar käyttäytyi mielettömän reippaasti lentokentällä ja osasi rauhoittua hienosti koneessa. Ja minä kun kiintyvää sorttia olen, niin tulipa pari kyynteltä päästettyä kun pojasta luovuttiin kentällä. Onneksi Oscaria tulee kuitenkin nähtyä kehissä, seuraavaksi Tampereella ♥

Pakko tähän loppuun on sanoa, että olihan tuo nyt kokemisen arvoinen reissu! Junamatkailukin osoittautui yllättävän helpoksi, kunhan vaihtoihin ehti. Kiitos vielä äidille reissumatkasta♥ Oli allekirjoittaneen parhaat synttärit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti