tiistai 23. huhtikuuta 2013

Rodeoluokan depyytti ja muuta NN-showta.

Nunu ja ei noin tappavan näköiseksi tarkoitettu katse.
Tuomas Kauhanen ft. Väinöväinö - Enkeli

Johan siitä on aikaa kun NN-showhun kokoonnuttiin 24.3, eli jatketaan tällä kuukauden myöhästelyllä. Mukana matkassa oli melkoinen lössi ja paikan päällä seuraan saapui vielä lisää nelijalkaisia. Kaiken kaikkiaan leiristä löytyi kaikki neljä D-pentua, Kasper, Wilma ja Iines, sekä tietysti kannustusjoukot ja handleriapu Kassu, joka myös kameraan ehti tarttua, kiitokset siitä ♥

Kehänlaitafiiliksiä "rodeoluokalta"
Kaikki Iineksen ja Eliaksen tytöt aloittivat norfolkkien arvostelun hulinalla kun neidit pääsivät perätysten pinkomaan. Niinhän siinä yhdessä liikkuessa kävi että ensimmäinen pääsi ravaamaan ja muilla oli jonkinlainen neliveto päällä, mutta hei ne on vauvoja. ♥ Yksilöarvostelut menivät kaikilta hienosti ja tuomari Frauke Hinsch tuntui pikkuväestä tykkäävän. Alla kaikkien tyttöjen kuva ja arvostelut tuloksineen:

Karloon Double-Ace Flush "Pamela"
"Lovely outline. Short in back. Well-balanced all over. Excellent angulations. Coat in pleasing condition. Could be a bit stronger in foreface. Moves and shows very well."
BABY2 KP

Karloon Dealer's Choice "Macy"
"Promising puppy. Short back, well-balanced with excellent angulations behind. Excellent coat condition. Could be a little bit stronger in foreface. Moves and shows very well."
BABY3 KP

Karloon Down And Dirty "Doris"
"Short, compact. Typical puppy. Could have a shade more neck and stronger foreface. Excellent body and angulation behind. Good coat. Moves and shows OK."
BABY4 KP

Karloon Double Belly Buster "Iiris"
"Typical puppy for age. With a lot of potential for the future. Good head. Ears need to settle. Perfect bite. Lovely neck. Correct angulations in front and behind. Correct coat. Moves with drive."
BABY1 KP PNP1 VSP-PENTU BIS1-VSP-PENTU

Kiitos vielä kaikille kasvatinomistajille, kun toitte tytöt kehään, oli mahtavaa koota porukka yhteen! Ja Kassulle kiitos Iiriksen huipusta viemisestä. ROP-pentu oli lähellä, mutta vanhemmalla uroksella oli enemmän kehämalttia kun meidän energisellä neidillä. Huippua silti!

Karloon Big In Brecon "Kasper" tutustumassa tuomariin.
Kasper liikkeessä.
Myös Kasper pääsi kehäilemään NN-showhun. Jälkikäteen kun on kuvia katsellut niin pieni pään seinään lyömishetki tulee siitä kuinka paljon herraan on tullut karvaa jätettyä. Korjauslistalle ennen Tamperetta! Kasper esiintyi hienosti, vaikka uroksille pitikin vähän pörhentää.

"Taller dog. A bit higher on the leg but well-proportioned all-around. Well-made front and behind. Very nice head but eyes could be darker. Level bite. Excellent coat quality. Moves very well behind and a shade out in elbow in front."
2010 syntyneet urokset 4. KP

Karloon Arlesly "Wilma"
Karloon Arlesly "Wilma"
© Jenna Kallinen

"Päivän Karloon-comeback" -tittelin ansaitsee Karloon Arlesly "Wilma", jonka kanssa ei aika päiviin ole päässyt kehäilemään. Wilmahan leikattiin pian kaihilöydöksen jälkeen, mutta viikoittain neitiä tulee agitreeneissä nähtyä. NN-shown lähestyessä havahduin kuinka himskatin hyvältä neidin turkki näytti ja kuinka hyvässä kunnossa se kauttaaltaan oli. Kaikki kunnia turkista siis tälle eläinliikkeen trimmaajalle, aivan supersiisti likka saatiin reissuun! Tuo kalju etuosan läikkähän on ihan meidän kasvattajien raspien kamalaa raastojälkeä.
Esiintyminen ei kuitenkaan ollut unohtunut, vähintäänkin parantunut. Ennenhän Wilma oli vähän tösselö pöydällä ja kaikenmoista, mutta eipä enää. Pikku nainen seistä pönötti kuin maailman tappiin ja lähti liikkeessä ajoittain edelle. Ihanaa oli viedä pirpana jälleen kehänauhojen sisäpuolelle!
Kyllä se Wilpertti pätevän arvostelunkin kiskaisi ♥ Voihan silmät, mutta minkäs niille voi, kyllähän sen jo tietää että niistä mainitaan. :D

"Very well-made bitch all around. Correct head proportions. Unfortunately very light eyes. Very good coat. Happy mover. A bit wide in front. Very well handled."
2009 Syntyneet nartut 3. KP

Heilurihännän Black Cherry "Iines"
Viimeisenä kehään marssi toinen meidän suttukarvasankareista, eli Iines. Tämäkään neiti ei ole aikoihin päässyt kehään ja nauskaa tuntui mammalomailleella mussukalla olevan!

"Stylish bitch wit a lovely reach of neck. Correct head and expression. Excellent harsh coat, not in top condition today. Moves very well behind but a shade wide in front."
2008 Syntyneet nartut 3. KP

Loppupäivä menikin autellessa Kirsiä, kiitos kun sain Alicea viedä ja tietysti kiitos myös Iineksen trimmistä :) Kaiken kaikkiaan onnistunut näyttelypäivä ja onnea kaikille tuloksista! ♥
Erkkaria odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti