lauantai 27. marraskuuta 2010

Ei maistu !

Heissan, tämän kirjoituksen kuva onkin siltä viimeksi mainitulta retkeltä Elsan kanssa, onnistuivat otokset paljon paremmin. Ulkona vierähti taas se reilu tunti, ja jäniskin nähtiin mistä koirat vetivät kunnon heparit. Peruss. Sää oli kuitenkin mahtava vaikka kirosin kaikki sääennustukset kun katselin pihalle alkupäivästä. Pelkkää pilvee. Kuvaillessa se aurinkokin kuitenkin näyttäyty (:

Ja sitten ehkä kiinnostavampaan osioon. Pakko se on nyt kertoa :D Roosa astutettiin Seinäjoen KVn jälkeen. Sulhaseksi päätyi mietintöjen jälkeen C.I.B POHJ MVA FIN MVA DK MVA SE MVA EE MVA JV-07 BALTV-09 EE-09 Donut's Knickerbocker tutummin "Hemmo"
Astutukset meni kaikin puolin hyvin, ja olisikin ihmetyttänyt jos neiti ei olisi siitä kantavaksi tullut.
Ja nyt ollaan sitten niin raskaana että! Jo alussa näkyi kotona käytösen muutoksia, yhtäkkiä kaikki kotonaoloa aika piti viettää sylissä ja jos rapsuttava käsi hetkeksikin pysähtyi niin tuli kuonolta tiukkaa palautetta. "Nyt sitä rapsuttelua saamari!" Ja nykypäivänä neiti ahnepossu jopa nyppii ruokaansa. Pahin huononolon-kausi on kuitenkin jo takana, eli kyllä se sapuska, johon nyt myös penturuoka kuuluu, alkaa maistumaan (:

Tämä jäi tälläiseksi nokialta tehdyksi pikapäivitykseksi :D Mutta esitetään nyt vielä haasteen tynkä.
Vastaanotan ideoita Karloon kakkospentueen viralliseksi nimiksi :D Nyt on tullut muutama B-alkuinen nimi kehiteltyä, mutta joku teemakin kyllä kelpaisi. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti