sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Siisti kuntalainen ja landeörvelöt.


Mökkipäivitys kutsuu tälläseltä "sataapaistaasataataas"-päivältä, kun ei ihan tiiä viittiikö sitä lähtee kuvaamaan hirveen pitkälle tonne metikköön. Hyttysetkin syö vähintäänkin elävältä, silläkin aikaa kun koittaa vaan nopeesti pilkkoo puita.

Kesäloma starttas siis mökkiviikonlopulla, menin sopivasti nimittäin kipeytymään kurkkukipuun loman kunniaksi. Iines nyrpistelee epävakaalle säälle nokkaansa, joten sitä tuli kuvailtua tossa sisätiloissa. Samalla koitettiin liittää "kurre"-käskyyn mahdollisuutta pitää jotain tassujen välissä, mutta ei meidän blondilla aivan heti välähtänyt, hetkettäisiä oivalluksia sinisen nallen kanssa. Ton "tavallisen" kanssa ei juuri saatu ideasta kiinni.
Mutta vaikkei noihin kuvatuksiin juuri mielikuvitusta käytetty ja ne näyttää enemminkin talvisilta kuin kesäisiltä, niin tulipa saatua kuvia myös meidän mustasta neidistä.

Mutta mitä tekivät punaiset sillä aikaa, kun Nuunuka söpöilee nallensa kanssa sisätiloissa?  Voitte vaan arvata.. Ja mitä  varmimmin osutte oikeaan.
Alla tämän arvoituksen lisäksi muita päivän otoksia. Enjoy!

24/7 Kaivuupalvelu palveluksessanne!

Aurinko alkoi kuitenkin sen verran vilahdella, että päätin kesken päivittämisen hilppaista ulos kuvaamaan meidän "duunareita". Surkuttelen tätä laatua, vedän kuvat suoraa muistikortilta imguriin, kun kerran mökillä olen, eikä tällä pikkukoneella ole mitään kuvaunmuokkausjuttua. Toisinaan sitä kiroaa miksi päätyi pöytäkoneeseen, muutta on se muuten paitsi siirrettävyytensä puolesta ollut kaiken vaivan arvoinen. Alla olevissa kuvissa esiintyy kuitenkin sen tason vesimonsteri, että voitte menettää yöunenne. Kaikella rakkaudella Röhvelö ♥

laiturikuvia odotellessa.
ryhdikäs ja kalju vesirotta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti