perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kehittyy se hauis maalatessa ja waleseja treenatessakin!


Piti kyllä pariin otteeseen tarkistaa toi viikon takaisen torstain avauskertojen määrä. Hämmentää, mutta kiitoksia tietesti suuresti kiinnostuksesta, kun kerran blogi klikkailtiin auki peräti 161 kertaa! Vähän kuin tilauksesta alta löytyy jälleen lisää offtopic-taiteilutavaraa, kun viime sunnuntaina kotia vaihtoi kolmen sarja tauluja Jazzyzta, eli Katriinan ihanaisesta portugeesista.


Blogi hiljentyi toviksi, kiitos koeviikko, joka onneksi päättyi toissapäivänä. Ainakin toinen historiankursseista tuli selvitettyä kunnialla läpi, vaikka kokeessa tuntui joltain aivan muulta. Kuviksentöitä jäi kesälle ja toinen hissankoe oli luovia selityksiä täynnä. Kauhulla odottaen sen arvosanaa. Mutta onneksi päättötodistus näytti tämän jakson osalta kuitenkin varsin perussetiltä, elise yksi ilmestymätön historiannumero vain kauhistuttaa.. Todistuksen sisältöä suurempana yllätyksenä tuli kuitenkin kuvaamataidon stipendi! Eikä edes kirja (kaikella kunnioituksella niitä kohtaan, yläasteella saamani kirjastipendi vaan on jäänyt selailematta) vaan 50 euron seteli teipattuna paperiin. En oo uskaltanut vielä irrottaa, katotaan niin seteli repee kuitenkin :_D

 Treenaamista walesinspringerspanielin Standard-Bearer Urban Legend "Kino" kanssa ♥
© Katriina Mäenpää
Viime viikon sunnuntai vietettiin hienossa säässä Kaupin vinttikoiraradalla, eikä näitä kuvia tiiraillessa voi olla irvistämättä tolle tämän hetkiselle vesisateelle. Viikonloppu tiedossa samanlaista settiä, eli eipäs otetakkaan ihania kesälomakuvia ainakaan vielä. Päivä oli kuitenkin huikea, Jazzy valmistui valioksi, Annikan Edla tolleri nappasi SERTin kera ROPin ja Suvin walesit nappasivat narttujen kaksoisvoiton ja täten myös SERTin, olipa Elli myös ROP.

Kino♥
© Katriina Mäenpää
Päivään mahtui paljon hirmuisen hyödyllistä treeniä Suvin energiapakkausten kanssa. Sitä oppi taas esittämään vähän erilaista rotua, tai ainakin yritys oppia oli kova. Viime aikoina keskittyminen on jäänyt noiden omien kanssa treenaamiseen, eli spanielin esitysvinkit tulivat todella tarpeeseen. Kiitos Suvi ja Kassu kärsivällisyydestä mun ohjeistamisessa! Jos ei tuolla koko päivän koulutuksella tähän kaveriin uponnut muuta kuin t-paita raja, niin ei sitten millään :D

Standard-Bearer More And More "Elli" ♥
Auttamassa Kennel Icicle's kasvattajaryhmässä.
Hihnan päässä valloittavaIcicle's Just For The Record "Valma" ♥
© Katriina Mäenpää
Lisäksi pääsin auttamaan melkosen nopealla varotusajalla englanninspringespanieli kasvattajaryhmään ja sain esitettäväksi melkein lennosta aivan valloittavan Valman.

Kiitos huisista päivästä etenkin Kassulle ja Suville :) Seuraavaksi mennäänkin taas kohti Lohjaa ja norfolkkierkkaria. Huikea määrä koiria taas kehässä, kyllä kelpaa kattella kun ilmotettuja koiria on 54. Meiltäkin on reissuun lähdössä Kasper, Eddie, Telma ja Iines, can't wait!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti