maanantai 25. kesäkuuta 2012

Tiukkalinjainen näyttelypäivä.

Candy
© Katriina Mäenpää


Erkkari kutsui jälleen Lohjalle, mukana Kassun, mun ja äitin lisäksi nelijalkaista väkeä neljän kipaleen verran. Matkassa pojat Kasper ja Eddie, sekä omat neidit Telma ja Iines. Päivitys on nyt pahasti jäänyt, en voi syyttää hoppua tai koneettomuutta, eli laiskuuden piikkiin tämä. Johan tässä hetki päiviteltiinkin reippaaseen tahtiin. Nyt kuitenkin netti alkoi prakaamaan, mutta vaikka väkisin tämä erkkaripäivitys saadaan ulos! Mutta nettikin palasi takaisin kuosiin, laitetaan blogi seuraamaan perässä.

Ensin kehään menin kahden pikkupennun kanssa, pieni virtapoika Sulo tepasteli treenatessa varsin etevästi, mutta kilpakumppanit luonnollisesti toivat liikkeisiin lisävirtaa. Lopputuloksena kuitenkin pienten urospentujen kolmonen ilman KPta. Toinen pikkupentu jonka sain ilokseni esittää oli Candy, herttainen bläkkärineiti, jonka meinasin pentulaatikosta ryövätä taskuun. Pikkuneiti esiintyi ensikertailaiseksi hirmuisen hienosti, mutta jäi ilman sijoitusta hurjan suuressa pikkupenturyhmässä, jossa oli yhteensä 9 hurmaavaa pientä neitiä.

Eddie
© Katriina Mäenpää

Seuraavaksi kehään astelivat pojat, Eddie junnuihin ja Kasper nuorten luokkaan. Erppaderppa on selkeesti petrannut kehähommiaan, vaikka vähän lytyssä se seisoo vielä vapaana, on kehitystä nähtävissä verrattuna vaikkapa Viron reissuun! Äijä liikkui hienosti, lähti toisinaan jopa edelle, mutta takana oleva uros herätti ihmetystä, kun toinen alkoi nenän kautta ilmaa ottamaan ja liikkui melkoisen lähellä. Näitä ihmetystilanteita lukuunottamatta saattoi herraa liikuttaa jopa feikkikireellä hihnalla, mistä oon tosi ylpee! Pöydällä jalkojen välin räpeltäminen toi taas esiin meidän pienen italian vinttikoiraselkälinjan, mutta siitäkin ukko palautui melkoisen nopeasti. Isosta-Britanniasta tuomaroimaan saapunut Diane Jenkins piti yllä kuitenkin tiukkaa linjaa ja Eddielle vilahti keltainen lappu, eli H.

Kasper
© Katriina Mäenpää

Nuortenluokassa kehään tosiaan tallusti Kasper, jolla oli mielenkiintoinen käsitys esiintymisestä. Ainakin verrattuna siihen kuinka äijä aikaisemmin on esiintynyt, mm. Tampereella. Liikkeissä äijä oli innoissaan edellä menevistä ja vapaana seisominen jäi suurimmaksi osaksi vaan yritykseksi, koska maa oli niin kiinnostava. Pöydällä ukko oli sentään oma reipas itsensä. Toisaalta taisi Kasperilla hormonit hyrräillä, olihan paikanpäällä huisin kivalta tuoksuvia tyttöjä. Mutta jännityksellä odottaen miten äijän kanssa menee kehäily seuraavaksi. Kasperillekkin heilahti Eddien tuomion mukaan keltainen, eli H.

Telma
© Katriina Mäenpää

Ensimmäisenä tytöistä kehään tohelsi Telma. Neiti esiintyi varsin näppärästi ja liikkuikin oikein hienosti! Neiti on muutenkin kehittynyt melkoisesti, kun palaa katsomaan vanhempia kuvia, esimerkiksi miltä neiti näytti Tallinnassa. Tyttö nostikin arvosanaa yhdellä ja lappu näytti sinistä. Telmalle lisättiin siis kolmas EH KoiraNettiin. Tähän sai kuitenkin olla tiukassa näyttelypäivässä varsin tyytyväinen! Luokkasijoitus neidillä oli neljäs.

Iines
© Katriina Mäenpää

Viimeisenä omista koirista kehään pääsi pätemään Iines. Rouva liikkui oikein näpsästi edellisiin hinauskohelluskertoihin verraten ja muutenkin kähväle oli eripätevä eläin. Tyttären tapaan välkähti EH, mutta luokkasijoituista ei sinisellä irronnut huisin tasokkaasta luokasta.

Menestystä meni kuitenkin taas upeille koirille, onnea erityisesti Kirsille huimasta viikonlopusta! Seura oli taas huiman siistiä ja Kassulle superkiitokset seurasta, avusta ja kuvista :) Ens vuonna - yllätys yllätys - jälleen uudestaan! Ja nyt tämä päivitysryysiskin auki niin saadaan blogikin takaisin päiväjärjestykseen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti