tiistai 6. marraskuuta 2012

Ja nyt nimillä on vauvat ♥


Gabrielle Aplin - Home

Lauantaina Kirsi ja Jaana kävivät meillä katsomassa vauvoja ja räpsittiin sitten kuusi viikkoisista tankeroista otokset samaan syssyyn. Kiitos vielä huimasti visiitistä, pentujen esittämisestä, mielipiteistä ja seurasta! Oli huisin kiva nähdä! Vaikkakin allekirjoittanut oli kotiin tullessa tukehtua kaikkeen infoon, mitä kaadettiin kasvattajakurssilla niskaan. Sopimukset hyppi silmissä.


Eilen taas vauvat saivat sirut niskaan ja samaan syssyyn päätettiin mikä nimi menee kullekkin ja paperit hakuun samana iltana. Saattanee olla että Kennelliitto hetken väsertää meidän lappusten kanssa, kun iskää ei järjestelmästä löydy. Mutta eiköhän pirpanat tiensä piakkoin koiranettiin löydä. :) Kauheen nopeesti vaan menee aika, ei ne saa näin vikkelään kasvaa!



Jokaiseen nimeen linkkasin Norfolk Terrier World Wide-linkin kyseisen pentusen kuvaan. Lähinnä omaksi muistin virkistäjäksi :)

4 kommenttia:

  1. Voi jukra miksi nää nyt musta näyttävät ihan kamalan söpöisiltä? Pelkään että kohta alkaa tehdä mieli omaa ärrierilasta kunhan pääsen kotoa pois ja saan ensin täytettyä sen paimenkoiran kokoisen aukon... Nämä bläkkärit! ♥ Aaw.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska ne on niin kamalan söpösiä tuholaisia ;)
      Kakarat kiittävät kommentista ♥

      Poista