maanantai 19. marraskuuta 2012

Roolien vaihto.

Cheek - Tinakenkätyttö

Tämäkin postaus on vähän jäänyt. Tossa viime kuun puolella tuli käytyä kasvattajakurssi hyvässä seurassa ja paljon tarttui tietoa mukaan, etenkin sopimus- ja lakiasioista. Perushoitohässäkkä ja nämä olivatkin jo varsin tuttua juttua, mutta kyllä tuli kokeessa tehtyä pari superhönö mokaa. Läpi se silti meni! Nyt pitäisi laittaa hakemusta etiäppäin, että pääsisi ihan virallisesti osaksi Karloon-kennelnimeä.
Kiitos hirmuisesti seurasta ja tietysti kyydeistä Anni, Kristiina ja Krista! Eipä ole ennen minkään paninin tapaisen leivän saaminen kestänyt noin kauaa ;) Ehkä munkin ois kannattanut muistaa eväät!

Sillä aikaa kun mä olin sunnutaina kursseilemassa lähti äiti N&N nuorten koirien katselmukseen. Tilanteen tajuaminen tuli vähän pommina, joskin eipäs ollut eka kerta kun joudun tän katselmuksen skippaamaan. Viimeksi meinaan olin valmennusviikonlopussa. Ei me vaan ikinä osata kattoo kalenteria..

Mukana menossa oli myös Eddie, joka oli nuorten urosten 2. Pojalla oli ollut kehässä oikein rattoisaa, jos nyt pöytää ei huomioida, siellä kun ei pahemmin innosta se jalkovälin ronkkiminen. Tepander oli luokkansa ainoa, mutta nappasi voiton uroksesta ja oli näin ollen ROP-nuori. BIS-kehässä jäätiin hännille kuudensiksi, mutta on se hauska pirpana ♥ Tuomarina ollut Nan Salminen lähetti vielä "kotiin" terveisiä, että lapset oltiin esitetty mallikkaasti. Pointsit siis äidille!

Ja nyt päästiin myös kiinni päivistysvajeesta! Phiuh, kylläpä se kestikin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti