sunnuntai 24. lokakuuta 2010

15cm lunta + kesärenkaat = Seinäjoki KV 2010.

Lähtö oli aamulla ennen kahdeksaa, eikä taaskaan tuntumut mikään sujuvan putkeen. Edellisenä iltana maan nielemäksi todettua mustaa pooloa ei vieläkään löytynyt mistään, joten asukokonaisuudet laitettiin aivan uusiksi ja matkalla radio kertoi Etelä-Pohjanmaalla sataneen yön ainaka n. 10cm lunta. Ja Parkanon kohdalla se todella näkyi maisemasta. Onneksi teitä oltiin suolatut hyvin, vaikka kyllä sitä pelotti niin kuskia kuin kyytiläistäkin, ettei meidän raskas köriläsauto paina pian lumihankeen temmeltämään. Ehjinä kuitenkin selvittiin näyttelypaikalle, vieläpä aikataulussa.

Paikalla oli taas tuttuja ja urakalla, Iineksen velipojan Pyryn porukat, Kirsi, eli Iineksen kasvattaja, sekä Nan+muutakin N&N porukkaa. Siinä sitten meni alkuaika hienosti, kun testailin vähän Flippania myöhempää JH kehää varten.
Sitten ensimmäisenä kehään Roosa. Roosan perässä avoimissa kipitti toki myös Iines, jonka esittämisen hoiti Kirsi. Kiitokset siitä! Roosa esiintyi tavattoman upesti, virtaa oli kuin pienessä kylässä ja kiinnostusta riitti. Pöytä nyt ei taaskaan ollut feivoritti, mutta siitäkin selvittiin. Tuomari  Per Kristian Andersen Norjasta sai kuitenkin naureskella reippaalle neidille, vaikka laatuarvosteluksi tulikin H
Arvostelu:

"Mycket god typ, feminint, för lång i ryggen, trång bett, stora lite ljusa ögon, bra öronen, till räkligt kropp, välvinklat fram lite öppet bak. Rör dig parallellt men med lite begränsade steg. Pälsen kunde varit strävare, gald hund"
AVO-H

Tuo viimeinen maininta on niin totta, Roosa todellakin oli iloinen koira :D

Kirsi tosiaankin esitti meidän pikku Iineksen, josta tuomari tuntuikin tykkäävän oikein kovasti!
Arvostelu:
"Utmärk typ, bra proportioner, feminint uttryck, kunde haft lite kortare nos, bra bett o örön, lite långhals som mangler krage. väl utvecklat kropp, rör sig lätt lite kort steg. intensivt i pälsen icke i topp kondition."
AVO-ERI AVK1 PN1 SERT FI MVA CACIB VSP

Itse pääsin kuitenkin neiti mustan kanssa PN-kehään, koska Kirsi esitti Katia, joka Iineksenkin sukutaulussa komeilee mummona. Teräsmummo 11v. nappasi komeasti ROP-veteraanin tittelin (:
Mutta itse olin ihan tärinöissäni PN-kehässä. Hieronnan huomasi kyllä toimineen, liike oli paljon sujuvampaa ja takapotku tosiaan löytyi. Seisomiset meni vähän penkin alle, mutta se nyt ei paljoa tuntunut haittaavan (: Mahtava fiilis oli saada parhaan nartun punainen nauha vastaan ja siinä samalla tuo kaikki äärettömän tervetullut tavara. Kehäkin meni semmoseksi itkun ja naurun sekaiseksi säheltämiseksi.
Kiitos nyt vielä kaikille paikanpäällä onnittelijoille ! (:

Kiitos JH-kehän myöhästyminen ehdin hyvin myös sinne. Jännitys oli aivan järkyttävä, kun olin ekaa kertaa menossa kehään lainakoiran kanssa, ja lisäksi kyseessä oli ensimmäinen SM-osari. Pelkkään jatkoon pääsyyn tähtäsin, sekin olisi maistunut jo mahtavalta. Koirana oli siis Nanin  FI MVA JMV-06 PL&PZJV-06 Nanstop Butterfly Flip "Flippan". Aivan ihana narttu, turhaa jännitin. Liikuttaminen tämän neidin kanssa oli aivan mahtavaa puuhaa, ja Simo-Siilistä tuli Flipsin hyvä kaveri.
Kehässä liikkeiden vähyys tuli todellakin yllätyksenä, kun tuomari  Hanna-Riina Aho pyysi yksittäisenä Ln ja seisotuksen pöydälle. Täts it. Ympäri mentiin monen monta kertaa ja keskellä seisoskeltiin, mutta eipä jännenpää. Mutta kun kuudensiksi sijoittuneille jaettiin pedigreetä kätösiin niin olin taas aivan pihalla. Ei jumankauta me sijotutaan! Samat fiilikset oli ollut folkkikehän laidalla, kun äiti oli siellä laskeskellut montako handleriä oli jäljellä. Niinhän siinä kävi että me jalkajärjestyksen toiseksi viimeiset napattiin kolmas sija sm-osakilpailun vanhempien sarjassa, jossa kanssakilpailijoita oli 34! Kiitos vielä Nanille Flippanin lainasta, toivottavasti neidin kanssa voisin jatkossakin kilpailla (:

Eli aivan mahtava päivä meillä! Kiitos kaikille ketkä paikalla olivat ja onnittelivat ja jakoivat ahtaita Seinäjoen tiloja meidänkin kanssa :D


Loppuun vielä keltainen kuvatus Nunusta ja palkinto saaliista. Pitäisi jaksaa lähteä ulos ja napata kunnollinen potretti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti