maanantai 11. lokakuuta 2010

Pulskat tokotontut laiduntamassa.

Otsikko taitaa tuntua aika heprealta, mut asia selvenee varmaan ku lukee pitemmälle ja tuo kuva kertoo taas r
enemmän kun mun selitykset :p Ihme vetkuilua mut nou hätä pöytäkoneen tilaus laitettiin menemään (; ! Jeeesh!

Ollaan siis Roosan kanssa käväisty Hämeen Spanielikerhon kisaavien ryhmässä tokoilemassa. Ensin piti käydä Iineksen kanssa, mutta päätinkin kokeilla hommia pitkästä aikaa Roosan kanssa. Ja yllättävän hyvin menikin. Häiriössä reenailtiin, keräännyttiin kaikki rinkiin ja pidettiin siinä paikallamakuut. Jokainen käskytti koiransa maahan ja ohjaajat kierrettiin kehä pysähtyen seisomaan joka koiran eteen. Aikaa taisi mennä se 2 min. Roosa ei pahemmin naamaansa nostanut edessäkökkiviin, tähyili van noiden jalkojen takaa missä menin. Kumma eläin, mutta kiva näin :D Hyvin pysy kuitenkin maassa.

Myös seuraamiset tehtiin ringissä. Jokainen lähti vuorollaan ja Maarit käskytti. Meidän seuruistakin oli niin hirveesti aikaa, niin päätin kehua heti suullisesti kontaktista ja kehujahan tulvi yli äyräiden, Roosalla oli hauskaa. Vähänhän seuruu on väljä, mutta ihan kivalta se tuntui kun palaute oli positiivista. Roosallakaan ei tullut suurempia unohduksia (: !
Liikkeestä seiso ja maahan tuli myös tsekattua. Seisohan meillä on todella vaiheessa, oikeastaan aloitin uudella käskyllä näiden pari viikkoo sitten olleiden treenien jälkeen ja nyt alkaa jo jotenkin sujumaan kun nami suuhun tekniikalla lähettiin. Hyvin jää seisomaan, joskus on tarjoiltu maahanmenoa. Eli liikkeestä seiso meni miten meni.
Mutta se maahanmeno! whiih. Vähän oli seuraaminen laiskaa ennen käskyä, mutta meni kuitenkin todella hyvin maahan! Maaritkin kehui ja lisäksi saatiin taas nää syytteet niskaan: "Niin oonkohan mä joskus sanonu et teidän pitäis tokoilla ja kisatakkin?" Niiiin oot tainnu sanoa, mut en oo tainnu saamaan oikeen mitään aikaan, enkä kyl oo koskaa uskonu ton koiran mitenkään noin reipas tokoeläin olevan.

Vielä luoksetulot. Koira jätettiin istumaan kahden koirakon väliin ja itse mentiin kahden koiran ohi ringin ulkopuolelle. Sieltä sitten kutsu. Hyvinhän se sieltä suoraan sivulle tuli, vähän hidasti kyllä siinä edessä. Sama toiseen suuntaan, nyt reippaammin. Eipä Roosa juurikkaan ottanut häiriötä muista koiristakaan ((;

Ehkä sitä jaksais aktivoitua tän tokonkin kanssa, olis aksalomallakin koirilla tekemistä (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti