perjantai 11. maaliskuuta 2011

Kyllä se tekee kun sille sanoo.


Taas keskiviikko, ja taassen treenaamaan. Anu ei päässyt koutsaamaan ja paikalle saapui mun ja Roosan lisäksi Alessa ja Anna. Mukavat treenit saatiin kuitenkin väännettyä!

Ekan radanpätkän ongelmat: takaaleikkaukset ja An kontakti.
Kertaakaan ei kirjaimellisesti junnattu takaaleikkausten kanssa, mutta vauhti niissä menee nolliin, kun ei R hirveän paljoa tunnu itsenäisesti pinkovan. Onhan meidän takaaleikkaukset kehittyneet huimasti alkuajoista, eli ei sitä kai liiemmin saisi valittaa. Toinen ongelmista A, ratkesi sillä kun sanoin käskyn tarpeeksi kuuluvasti. Millonkohan musta on tullut ääneni kanssa pikkupiipertäjä? Pitää siis ottaa äänenkäyttö taas huomioon.

Toisen radanpätkän probleemo: puomin ylösmeno ja takaaleikkus + kepit.
Puomille olisi pitänyt vekata jyrkemmin, noilla sähläilyillä Roosa juoksi aina puomin ylösmenon taakse ja loikkasi sivusta puomille, osui kyllä kontaktiin, mutta ei se siistiä ollut. Aita toimii sensurina. Puomin alastulot alkaa kuitenkin pikkuhiljaa muotoutua, hitaat ne on, mutta vähintään 5xvarmemmat kuin A. Pääsin taas juoksentelemaan hypyllä ja An alla olevalla putkella, luultavasti persjättö olisi ehtinyt myös putken ja hypyn väliin, mutta kaikkea pitää treenata. Kepeillä R useiten haki ensimmäiseen väliin, muttei kääntynyt toiseen, koska rintamasuunta osoitti yhä seinään, eikä korjannut. Sitten aloin korjaamaan turhankin ripeästi ja haettiin toiseen väliin. Yllä kuitenkin suht onnistunut toisto. Takaaleikkaus oli mitä oli, mutta kohtuu hyvin tuntuvat kepitkin vetävän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti