tiistai 8. maaliskuuta 2011

Vau! I feel good, tädätädätädädä..

tälläkään kertaa ei ratapiirrosta... muahah

Perjantaina suunnattiin Alessan ja Pocon, sekä Annan ja Hilkan kanssa treenailemaan tallille, peräti kahdeksi tunniksi, eli saatiin kunnolla rakennettua rata ja viilattua pilkkua, eikä tietenkään lopun "jeejee"-treenikään unohtunut.

Alessan tulostuksista värkättiin siis rata, tosin aavistuksen verran sovellettuna kun ei meinannut tila riittää. Silti rata tuntui mahdottomalta tutustuessa ja mietittäessä, mutta kummasti se siitä muodostui ja päähän tuli vain yksi unohdus! Parempi olisi kyllä ilman sitä, mutta minkäs teet. Ongelmana tuntui vaan olevan hyppyjen runsaus radan keskellä, ja aina tuntui oma hahmotus tulevan jalkoja jäljessä.

Roosan meno tuntui toodella tahmeelta nolla neljällä ensimmäisellä hypyllä, mutta laitan oman liikkumisen piikkiin. Olisihan sitä voinut lähteä koiran kanssa samaakin matkaa, jolloin varmaan vauhti olisi ollut edes vähän eri svääreissä. Radanpätkät nyt ovat päivän viimeisiä, ensimmäisillä into oli korkeempi. Putken jälkeistä takaaleikkausta mietin pitkään, mutta persjättöön olisi tullut kamala kiire, niin tyydyttiin testaamaan, pakkohan niitäkin on treenata! Ja ne oli hienoja, huhheijaa! Ehkä alan jo itekkin hahmottaan sitä ennäkoivaa ohjausta noissa, en tiedä, mutta yhtäkään pyörimistä, junnaamista tai takaisinpäin hyppyä ei nähty. Ja Roosahan kääntyy postimerkillä, kun sille päälle satutaan :)
A:n ja hyppyjen jälkeiset kepit aiheutti kulmansa vuoksi päänvaivaa. Ensin otin haltuunoton ennen keppejä ja lähetin vasta sitten helpommassa kulmassa. Mutta kokeiltiinpa totakin. Ensimmäinen kerta päin prinkkalaa, ennustetusti juostiin vaan läpi kun ei ehitty kääntymään. Toisella kerralla kun tulin itse enemmän ekan välin eteen ja ainakin yritin kääntää kroppaa, onnistu. Kolmannella kerralla vielä paremmin!
Loppuosa tuotti ongelmaa, kokeiltiin pariaki ohjausta, joista videolla oleva osoittautu kuitenkin toimivimmaksi. Viimeisellä radalla toisn hypyn takaakierto lösähti ihan vaan oman uupumuksen takia. Pitäs varmaan tälle kunnolle tehdä jotain, kun ton parin toiston jälkeen aivan puhki.. Pikkueläimen kanssa, meinaan kyllä Ale ja Annakin aika puhki olivat, mutta niiden elukoita hilppasen enemmän noita jalkoja :D Taidan olla rapakunnossa.

Loppuun vielä vauhtitreeniä ja layerointitestailua, saletisti natsas! Ensin yksittäisenä lopun putket ja Ale oli namikipolla palkkaamassa, sitten lisättiin laeyrointi, ei ongelmaa, kiitos namikupin. Siiten koko ralli. Ensimmäisellä kerralla kokeilin takaaleikata samassa välissä missä videolla näkyi persjättö, mutta tuntui hidastavan sen verran että heitin vaan töppöstä toisen eteen, ite tykkäsin enemmän. Putket meni nappiin ja vauhti oli mahtava!
Mutta taidan tosiaan olla rapakunnossa kun jään norfolkista (...) jälkeen suoralla putkella. Ehehe.

Mutta hyvät treenit ja parempi + väsynyt fiilis! Eve vielä sanoi että kuulostin James Brownilta noiden mun "vau"-huutojen kanssa :D I feel good!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti