keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Blogi joulupuvussa.

Ennen ei oo ollu "Nyt on pakko saada joulu-ulkoasu ilmoille"-fiilistä, mutta kaikenlaista toi armottoman pitkä ja pimeä mutakeli saa aikaseksi. Tässä kökkösessä säässä kun tahtoo saada joulun näkymään edes jossain! Ja nythän se näkyy blogissa, sekä tietokoneen taustakuvalla. Mutta olis kiva kuulla kommenttia tästä joululookista, eli kommenttilootaan selkeää tai vähemmän selkeää kommenttia, olisin toodella happy! (:
Tahtosin vaan nähdä sitä lunta ja ottaa vielä talvikuvia ennen Thaimaaseen lähtöä. Inhoon tätä mutavelliä. Jos tää märkä ja pimee aika kestää näin kauan, niin kauhulla odottaen loskan litinän ajanjaksoa.. Että jos ei oo lunta kun palaan takaisin niin revin peliverkkarit!
Karloon Big In Beverly "Fanni"
Jotta ei vedettäisi aivan asian vierestä, niin julkaistaan kuvatusta Fannista, joka käväisi meillä trimmissä ja kuvattavana NN-nuortenkoirienkatselmuksen luokkavoittonsa johdosta. Onhan se neiti näppärän näköinen, katsellaan mihin kehiin sitä veisi alkuvuodesta kun turkkia tulisi (:

Michael Bublé - White Christmas

3 kommenttia:

  1. Oi että on kiva ulkkari! Täällä ainakin tykätään! :) Miten sä oot onnistunut saamaan noin mahtavan joulukuvan tytsyistä?! :D

    VastaaPoista
  2. Tää ulkoasu on niiiiin ihana, tuli ihan joulufiilinki! Ja mua kanssa kiinnostaa että miten oot onnistunu ottaa noin loistavan kuvan :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista Sanni ja Linda! (:
    Kuva on otettu studiolla, kuvaajana Reetta Muranen :) Ostettiin tiedosto samalla kun käytiin joulukortteja kuvauttamassa.

    VastaaPoista