perjantai 25. marraskuuta 2011

Tepander tahtoo kanssa!

Kaksi pikkumonsteria valtasi sängyn..
Nyt on jääny agitreeneistä postaus vähemmälle, eilinen valkku Roosan kanssa meni kuitenkin hyvin, kuten noi valkut treenit on viimeaikoina muutenkin menny (:  Koutsina oli Annika ja tehtiin alkuun kivaa pikkutreeniä, joka joskin sisälsi mun osalta aika rumaa takaakiertoon työntelyä. Koira kuitenkin toimi irtoomistreenissä ja silloin kun osasin osoittaa sen putken tarpeeks selkeesti, niin sinnehän mentiin!
.. kirjaimellisesti
Mutta tänään mopoautolla pääsi päristelemään Tepa ja suuntahan oli Lempäälä! Käytiin treenaamassa Alessan ja Saran kanssa. Telman treenit koostui superpalkatuista suorista putkista, hypystä namikupilla ja takaakierroista. Heti kun Tem tajusi lyhyeksi rytätystä putkesta läpi pinkomisen tarkoittavan nakkia, esteestä tuli supersiisti juttu! Vielä kun mentiin putkea loppuun suorana ja lähes täysmittaisena, ei naisenalku näyttänyt minkäänmoisia epäröinninmerkkejä. Jonkinmoinen lähetyskin alkoi jo sujua! Hypyn hakeminen luonnistui paremmin kun Alessa otti namikupin käyttöön. Tää ehkäisi myös sitä, etten alkanut hidastamaan Telmaa. Jotenkin kummasti onnistuin siinä jo suoralla putkellakin. Takaakiertojen ajatuskin pikkuhiljaa hahmottui, tosin Telma vaikutti aina kovin miettiväiseltä siivekettä kiertäessään. Mutta tästä se lähtee!

Jyväskylän näyttelyn blogipostaus on muuten tulossa, mutta siitä tuntuu tulevan vaan aikamoinen pommi.. Mutta tulossa on jos sitä ollaan ihmetelty (: Mutta me painutaan nyt Tepanderin kanssa muumilakanoihin nukkumaan. Öitä ja hyviä viikonloppuja! Rentoutukaa tai repikää kunnon tuloksia jos on sellaiseen tilaisuus. Me luvataan löffäillä (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti