torstai 19. toukokuuta 2011

"Jimmie Ericsson on siinä kuin uimakoulussa" -Mertsi

Telma-vaava tuli vaan koristamaan sivua
Näitä epäselviä blogiostikoita kyllä riittää!

Viime lauantaina otettiin siis suunnaksi Rauma KR, jonne kaiken fundeeraamisen jälkeen pääsi Saanan järkkäämällä "äitikyydillä", kiitos vielä hirmuisesti! Koirakansalaisina matkassa olivat Saanan Beffi ja oma mursuimainen folkisti Roosa.
Näyttelypaikalla ei ollut mikään kiirus ja siinä ehti hyvin majoittautua folkkikehän laitaan, jos joku vaikka tarvitsisi handleri apua. Itsellä kun ei ollut koiria kehässä, Roosa oli paikalla vain junnuja ajatellen. Paikalle saapuivatkin Kirsi ja Jaana koirineen, eli team Heilurihännän. Pääsinkin paras uros-kehään Telman isukin, Mortin (Hh. From Me To You) kanssa, tuloksena PU3. Paras narttu kehässä hihnan päässä oli Mindy (Hh. I'm No Angel) ja kehästä tultiin vihreää nauhaa ja vara-sertiä rikkaampina (: Heilurihännällä oli myös kasvattajaluokka, jossa esitin Mortin, tulokseksi tuli ROP-kasvattaja. Hienosti ne folkit vetää vesisateessakin!


Tuo uimakouluotsikko meinaa kyllä kaikista eniten JH-kehää, jonne siis suunnattiin Roosan kanssa. Vaikka koko päivän oli sadellut vettä, tuntui sitä tulevan vielä railakkaammin kun joutui itse seisoskelemaan siellä kehässä. Roosa ei kuitenkaan kaikessa turkittomuudessaan ollut vesisateesta moksiskaan. Junnuissa ei ollut lainkaan yksilöarvostelua, mutta tuomarina ollut ruotsalainen Eva Liljeqvist Borg teetti liikkeenä kasin. Oma liike tuntui vähän venyvän ja takaa vaihdot olivat tosi epämääräsiä Roosankin siinä kiepsahdellessa. Silti saatiin olla mukana aina siihen saakka kun porukka karsittiin kuuteen tai seitsemään (: Ylpeä olen Roosasta.

Nyt lauantaina olisi suunta kohti Someron näyttelyä, mukaan lähtee Wilma. Toivottavasti keli olisi parempi ja kehään pääsisi ihan hameessa (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti