tiistai 24. toukokuuta 2011

Wilma pörhäle näytelmöi taas

Tönö-Wilma ei osannut asetella takapäätään kehän ulkopuolella (;
© Anitra Taskinen
Taas on ollut häppeninkiä sen verran, ettei sitä tiedä mistä pitäisi aloittaa kirjoittaminen. Ehkä sitä on kuitenkin loogisinta pätkiä tapahtumien tulva osiin ja pyöräyttää juttu käyntiin aikajärjestyksekssä, suunnaksi siis Someron ryhmänäyttely!

Matkaan lähdettiin Sirpan, Jukan ja Wilman voimin, toki minäkin siellä perässä hihhuloin. Ajomatka näyttelypaikalle sujui siinä perusjuttuja pölpötellessä ja itselle alkoi jo nousta lievä jännityskin päälle. Näyttelypaikalla alkoi kuitenkin olo jo tasaantua, etenkin kun samaiseen näyttelyyn oli ajautunut muitakin tuttuja, kiitos vielä Anitralle seurasta!

Norfolkkeja oli kehässä kahdeksan, joista yksi uros oli pois. Niinpä kehään tepasteli yhden narttupennun lisäksi kaksi urosta ja neljä narttua, joista yksi oli meidän Wilma. Nuorten luokassa oli myös toinen, Wilmaa aavistuksen nuorempi narttu. Kehässä Wilma toimi hienommin kuin odotin, liikkeet olivat lievää nysväämistä, mutta eipä sitä voi neidiltä suuruuksia odottaakkaan kun miettii kuinka vähän meillä näyttelytreeniä on takana. Ja se treenin vähyys näkyi pöydällä. Nyt se oli semmoista epämääräistä vänkäämisvönkäämis juttua, mistä en kyllä tykkää. Pitäisi harjoitella tätäkin. Vapaana seisotukset menivät kuitenkin kivasti, vaikka istumista oli Wilpertin mielestä hauska tarjota, olihan kehässä niin himpuran kuuma! Marja Salmisen käskystä käteen lyötiin punainen nauha ja kilpailuluokasta napsahti voitto ilman SAta.

Arvostelu:
Marja Salminen, Suomi
"Erinomainen tyyppi. Pää saisi olla voimakkaampi. Valitettavan vaaleat silmät. Hyvä kaula ja runko. Erinomainen hännänkiinnitus ja häntä. Hyvin kulmautunut sekä edestä, että takaa. Liikkuu ja esiintyy erittäin hyvin. Karvapeite kauniisti kunnostettu. Hyvässä kunnossa."
NUO-ERI NUK1

SA jäi siis saamatta vaaleiden silmien takia, mutta se vika on neidissä tiedetty jo kauan. Mieltä lämmitti vielä Marjan kommentit kun hain arvostelua. "Harmi nuo silmät kun on muuten niin nätti narttu".
Sitähän se on (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti