tiistai 3. toukokuuta 2011

Wilmamaista hääräilyä



Wilman treenit keskiviikkona keskittyivät pääosin kontakteihin, joiden kanssa ei pitkään aikaan oltukkaan tehty töitä. Kontaktien lisäksi tehtiin kaksi ratapätkää, joista ensimmäinen tuossa yllä on kuvattuna. Vähän pohdin mitä Wilma tekee sylkkärin kanssa, mutta eipä tullut ongelmaa. Itse kyllä näytän armottoman tökeröltä. Toisen radan tiukka takaaleikkaus aiheutti päänvaivaa, jäin töpöttämään hirmuisesti, enkä lähtenyt hypyn jälkeen ripeästi liikkeelle ja taisin vielä kaikenlisäksi kääntää liikaa. No, ainakin taas selvisi, että Wilma kuuntelee ja hienosti kuunteleekin!

Mutta takaisin kontakteihin. Wilpur edistyi aivan huimasti. Pari toista A:lla niin, että Alessa piti hihnan, palkkasin ja naksautin itse. Sitten päästettiin Wilma irti, ja neiti kävi itse tuuppaamassa sen takapuolensa kontaktille. Muuta tälläinen tarjoaminen sitten A:lle sekä puomille. Lopuksi otetiin vielä hihnassa koko esteitä ja palattiin takaisin namialustaa, koska Wim kyttäsi niska kenossa alastulot. Namille juokseminen innosti, mutta muutama hieno pysähdyskin saatiin, molemmille esteille. On se hieno eläin!

Nyt Wilmalla alkoivat kuitenkin juoksut, joten ollaan hetken aikaa nyt lomalla ja seuraavana treenataankin jo ulkona. Lisäksi myös aina yhtä inhottavat punkit ovat palanneet harmiksi liikenteeseen, Wilmallekkin määrättiin  kaulassa olevaan märkivään punkinpuremaan antibioottivoide. Punkin piikki oli myös jäänyt haavan sisään, joten sekin tulee märkimällä pihalle. Pikaisia paranemisia pienelle tapaukselle !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti