torstai 27. lokakuuta 2011

Hyvä boogie koko kolmikolla!


Eilen oli huipputreenit! Homma pelitti jopa mun osalta kivasti ja koirat toimi kanssa oikein muikeasti. Niin, tosiaan koirat sillä olin jo jonkin aikaa kaavaillut Roosan ottamista mukaan Wilman treeneihin keinua treenaamaan. Niinhän sitä pitikin mennä pelkkää keinua viilaamaan, mutta koska oltiin Wilman kanssa Saran ja Fasu lagoton lisäksi ainoita paikkalla, pääsi Röövelikin kunnon treeniin :)

Tehtiin siis tuommoista videollakin näkyvää kivaa ratapätkää, johon sai kivasti erisortin ohjausjuttuja väännettyä. Kolmatta hyppyä tehtiin niin sylkkärillä kuin saksalaisellakin ja molemmat toimi Roosalle hyvin, kellotettuna saksalainen oli keskiarvoltaa 0,1s nopeampi. Silti sylkkärillä tuli nopeampia yksittäisaikoja. Wim toimi selkeästi paremmin saksalaisella, mutta sylkkäriä ei ole paljoa treenattukaan. Kyseistä kokeilua ei tullut myöskään kuvattua, mutta oli se aika surkuhupaisa näky.

Mutta Roosa oli mahtava ja sen into oli mahtava, aivan kuten Wilmankin. Molemmat suorittivat keppejä hyvin ja Roosa selvisi virheettää siitä kummallisesta renkaastakin. Wilman kanssa rengasta treenattiinkin enemmän. Lisäksi tehtiin Wilmalla muutama toisto A:lle. Ensin sai itse tarjota paikkaa, sitten koko estettä hihnassa. Ihan kivalta vaikutti, aika liukumista se alastulo on mutta en ihmettele noilla jaloilla :D Silti ainakin hihnan avustuksella oivat stopit ja kyllä W:llä ajatus oli mukana (:

Roosan keinutreeni taas alkoi melko vauhdikkaasti kun rouvalla oli taas kierrokset päällä kun tein ensin töitä Wilman kanssa. Folkusti painoi päähän semmosella vauhdilla ja eteen tuli äkkijarrutus ettei pöllö lentänyt yli. Niinpä seuraava toisto oli hämmennyksestä johtuen vähän varovaisempi. Alessa menikin päähän laittamaan namia ja laskemaan keinua. Eiköhän tää tästä, ei tolla koiralla kuitenkaan kammoa ole :) Saadaanpahan varmuutta! Mutta nyt suunnaksi nuorten valkku, toivotaan että sieltäkin saatais samoja jesjes fiiliksiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti