maanantai 24. lokakuuta 2011

Kuka pelkää portugeesiä?

© Katriina Mäenpää
No ei Nunu ainakaan! Alkukauhistelun jälkeen Iines totesi tuon toispuoleisesti karvaisen Jazzyn olevan varsin nasta kaveri. Telma oli alusta asti sitä mietä että ton vesikoiraeläimen kanssahan on siisti leikkiä kun se pääsee niin kovaa, mutta Roosa. Voihan kärttynen muori sen kanssa. Joka asiaan tuli murmur ja sitä selkeesti ärsytti kun ei tappijaloillaan pysynyt "Natsin" perässä ton rynniessä pitkin mökin pihaa. Niinhän siinä sitten kävikin että Jazzy pinkoi vimmattua kyytiä edellä ja pärinäkonsertti seurasi parhaansa mukaan perässä. No, kaikkien polvet pysyivät koossa, eikä kameroillekkaan sattunut mitään vaarallista. Vietettiin siis sään puolesta todella harmaa, mutta juttujen osalta hyvinkin värikäs päivä meidän mökin metsissä Pälkäneellä. 
Liikekuvien laatu, mutta tältä se meno näytti
Katriina hipsi meille siis jo aamuselta, ainakin näin lomalaisen mittakaavassa. Bussi pysähtyi päättärilleen 10.45 mistä olin sitten tuttuun tapaani myöhässä Kassua koirineen noutamassa. Tällä kertaa perusteluna oli se, etten mää mökkitietä uskaltanut painaa kolmeekymppiä kovempaa, koska tie tuntu niin "uraiselta". Aina kun antoi vähänkin lisää kaasua niin pumps, taas oltii jossain ihan muussa kohtaa tietä kun äsken. Ehkä olis kannattanu syödä aamupala ennen lähtöä..
Ira testaili ja rakastui Katriinan objektiiviin..♥
Kassu joutui tosiaan mua pahaista muorikuskia odottamaan tovin, ja saikin seuraa päättärinä toimivan sairaalan jostakusta asukkaasta, jolla kuulemma itselläänki oli koira. Oli kuulemma muutenkin ollut varsin monipuolista seuraa koko bussimatkan, joten eipä tainnu Kangasalan hemmot hätkähdyttää. Suunnistettiin siis takaisin mökille, meikä heitti aamupalan naamaan ja sitten läksittiin kuvaamaan. Omaan kameraan törkättiin Katriinan rakkauspakkaus objektiivi Canon EF 70-200mm f/4.0L USM ja omnom rakastuin ♥ Kaikki täälläkin otetut kuvat ovat kyseisen objektiivin aikaansaamia. Ja tuo liikekuvan laatu tosiaan on mitä on, mutta oli vähän valoa enkä mä osannu oikee käyttäytyä putken kanssa :D Seuraavaksi vähän kuvavyörytystä!
Perussettiä meidän perheessä..
© Katriina 
Kirjurityyppikin ajautui kameran toiselle puolen
© Katriina M
© Katriina M
© Katriina M
© Katriina M
 
© Katriina M
© Katriina M
© Katriina M
© Katriina M
© Katriina M
© Katriina M
© Katriina M
© Katriina M
© Katriina M
Roosan vilkutukseen lienee parasta lopettaa. Kuvissa on tuommoisia raivostuttavan suuria välejä, mutta koska blogger ihanainen asettelee kuvatekstilliset ja kuvatekstittömät kuvat eri kohtiin, laitoin kuvatekstin jokaiseen. Ja onhan se hienoo tehdä kuvapostaus, jossa lähes mikään kuva ei ole itse otettu :) No, ajatus on tärkein ja objektiivi oli ihana ♥

7 kommenttia:

  1. Minäkin huutelen että upeita kuvia, ja ennen kaikkea tavattoman upeita pytkyjä! Roosa ja Iines nyt aina ovat olleen niitä suosikkifolkkeja minulle, mistä lienee johtuen kasvaneetkin noin herttaisiksi palleroiksi, kun meidän omiin mukasamanrotuisiin verrataan! :D Vaikka olen itselleni vannonut, etten koskaan tule ottamaan terrieriä kun tästä kotoa lähden noiden kahden tapauksen jälkeen, mutta jossain sisällä se mitättömän pikkuriikkinen folkkipentukuume nostaa päätään Iineksen kuvia katsellessa... Äkkiä täytyy se pois hätistellä!

    Kovasti tuntuu oleman luonteeltaan samaa sorttia kuin meidän ärrierit, mitä lukaisin uusimman postauksen, niin samaa sukua siltä tyhmänrohkeudeltaan taitavat olla meidän Ponzo ja teidän Roosa! Vaikka herra ei siitä porkkananpalasta perustaisikaan mitään niin aina sitä täytyy kokeilla Almaa kiusata ja urista pikkuisen.

    Jotenkin todella ihana löytää teidän blogi (ja vielä kun ollaan näin aktiivisiakin!) täältä netin syövereistä, ei niitä folkkeja kuitenkaan niin paljon ole, että etsimällä löytäisi. Vaikka olenkin aina miettinyt, että täytyyhän sulla Ira olla joku tämäntapainen jossain päin, kun tunnut olevan niin hyvä kirjoittamaan ja vaikka mitä!

    Oli muuten ihana kuva Iineksestä N&N:n kannessa, keräilen sen takaa jotain inspistä joulukortteihin.. :) No mutta oikein mukavaa syksynjatkoa teille ja talvenalkuja myös mukasamanrotuisten seuralta!

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihania kuveja ♥

    VastaaPoista
  3. Miira and the stupid Welshies...27 lokakuuta, 2011

    Norpat :)

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia kaikille kommenteista! (: ♥

    VastaaPoista