sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Tunnisteet: iines, toko, video - Anteeks mitäh?


Juu, kyllä tämä on se sama mustavalkopunainen norfolkkien hääräilyblogi, minkä tunnisteissa sana "toko" on kutistunut kovin pieneksi näyttelyiden, junior handlerin ja agilityn rinnalla. Mutta nyt mun "kunnon koululainen"-päivänä nappasin itseäni niskasta ja marssin Iineksen kanssa kotipihaan treeniliivin ja videokameran kanssa kuvaamaan lyhtypylvästä. Eikun siis seuraamista.

Alkuun meidän piti kyllä treenata nurmikolla, mutta se oli syyssateiden jälkeen Nunusta niin ällömärkä, ettei siinä mitään voinut tehdä! Koko reenihän oli meillä oikein superhöntsää, palkkaa palkan perään periaatteella, mutta alku oli aika suuperduupper väljää ja löysää. Mutta kyllä Nuns löysi sen tokokoiravaihteensa, ja mäkin varmaan jonkun mystisen toko-ohjaaja vaihteen ja homma alkoi sujumaan. Videollahan se selviää (:

Vielä loppuun pitää mainita koulukaverini Even kommentti meidän Iineksestä: "Sehän vetää ihan espanialaista käyntii kuin Totilas! No, ehtä Totilaksella on vähän sulavammat noi etujalkojen nivelet, nii ei ihan töki noin."
Eve on kouluheppatyttö :D !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti